Σαββίδης - Τσίπρας

Πιέσεις εγχώριων κέντρων στους αμερικανούς να τελειώνουν με τον Τσίπρα...

Χοντραίνει το παιχνίδι της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών…
Αφού το «έργο» που είδαμε μέχρι τώρα από σχεδόν το σύνολο των καναλιών και των υπολοίπων ΜΜΕ για να αποδομηθεί ο διαγωνισμός στη συνείδηση της κοινής γνώμης, με όχημα τον Καλογρίτσα και με στοιχεία από τις κάμερες της ΓΓΕΕ, ήταν ένα απλό νουάρ βουκολικού περιεχομένου… το οποίο θα ωχριά μπροστά στο «έργο» που ετοιμάζεται να «ανέβει» το επόμενο διάστημα… «φτιαγμένο» με αυθεντικά υλικά από τα κλασικά κατασκοπευτικά θρίλερ του Χόλυγουντ!

Η περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη που έρχεται για να μπει δυναμικά στο νέο τηλεοπτικό τοπίο… Όχι μόνο δεν θα είναι περίπατος, αλλά θα βρει την ισχυρή αντίσταση πολλών, ντόπιων και ξένων κέντρων. Ακόμη κι αυτή την ώρα που η εταιρία του ρωσοπόντιου επενδυτή έχει πληρώσει την πρώτη δόση του τιμήματος και έχει πάρει το πράσινο φως για να προχωρήσει… είναι άγνωστο αν θα τερματίσει κι αν θα καταφέρει στο τέλος να είναι ανάμεσα στους τέσσερις που θα αποτελέσουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο.

Ήδη οι πιέσεις εγχώριων κέντρων προς την Αμερικανική Πρεσβεία, προκειμένου να περάσει από τις συστάσεις στο βέτο προς την ελληνική κυβέρνηση για να μπλοκάρει την άδεια του Σαββίδη… έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα από το κοκτέιλ πάρτι που έγινε στην πρεσβεία με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης!

Στόχος είναι να απειληθεί η κυβέρνηση και να αναγκαστεί να υποχωρήσει, πετώντας τον Σαββίδη έξω από τη διαδικασία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί δεν χρειάζονταν τις πιέσεις των εγχώριων κέντρων που έχουν συμφέροντα να πετάξουν εκτός τον Σαββίδη… Από μόνοι τους έχουν εκδηλώσει με διάφορους τρόπους τη δυσαρέσκειά τους για την εξέλιξη… Και φυσικά δεν θα μείνουν στις διατυπώσεις παραπόνων… Καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες!

Πάντως τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναμένεται να πυκνώσουν… ενώ υπάρχουν ακόμη και φόβοι για στημένα επεισόδια σε διάφορα επίπεδα, αλλά και ενέργειες που θα ξεδιπλωθούν τις επόμενες ημέρες και φυσικά θα κλιμακωθούν όσο η διαδικασία φτάνει στο τέλος της.

Η ελληνική κυβέρνηση λόγω της κατάστασης της χώρας και κυρίως της οικονομίας και του προσφυγικού είναι ανοχύρωτη και ανοιχτή από παντού… Για αυτό όλα τα χαρτιά θα πέσουν στο τραπέζι, από το χρέος και την αξιολόγηση ως την κλιμακούμενη επιθετική διάθεση των τούρκων και το προσφυγικό...

enimerosi24.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.