Πλήρωνε ανήλικους για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους

Όσα αποκαλύφθηκαν για την δράση του 41χρονου άνδρα
Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για την 18η Νοεμβρίου 2016 παραπέμφθηκε με απευθείας κλήση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 41χρονος, κατηγορούμενος για ασελγή πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη με αμοιβή, η δε πράξη του αυτή τελέστηκε κατά συνήθεια.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενες για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους είναι και οι δύο μητέρες των δύο ανήλικων τσιγγανόπουλων στα οποία κατηγορείται ότι ασέλγησε ο πρώτος.

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε πρώτος ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για να καταγγείλει την κλοπή τσάντας που έφερε μαζί του από δύο νεαρούς άνδρες το πρωί της 12ης Μαΐου 2016, από παγκάκι στο οποίο καθόταν στο πάρκο της οδού Καρπάθου, απέναντι από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που επιλήφθηκαν της καταγγελίας του για κλοπή, προχώρησαν άμεσα σε έρευνες και προσήγαγαν δύο ανήλικους αθίγγανους, ηλικίας 16 και 15 ετών αλλά και τις μητέρες τους ηλικίας 41 και 35 ετών, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Στα πλαίσια της προανάκρισης, που ακολούθησε οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουσαν τους δύο ανήλικους να διηγούνται, εξεταζόμενοι, ότι είχαν έλθει κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με τον 41χρονο, ομαδικώς εντός του πάρκου.

Υποστήριξαν συγκεκριμένα ότι ο 41χρονος τους προσέφερε την πρώτη φορά χρηματικό ποσό 5 ευρώ για να συνευρεθούν παρά φύση μαζί του, ότι αυτό επαναλήφθηκε ακόμη μια φορά χωρίς ωστόσο να τους δώσει κάποια αμοιβή και ότι την τρίτη, το πρωί της 12ης Μαΐου 2016, ενώ είχαν εμπλακεί σε νέο όργιο, τσακώθηκαν και του πήραν την τσάντα.

Ο ένας εκ των ανηλίκων υποστήριξε συγκεκριμένα ότι ο 41χρονος τον δάγκωσε στο μόριό του. Ο 41χρονος, που βρέθηκε πλέον στη θέση του κατηγορούμενου, για σοβαρά αδικήματα, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τους δύο νέους, αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικοι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του την 9η Μαϊου 2016 ήρθε σε παρά φύση συνουσία με τους ανήλικους, πράξη την οποία επανέλαβε στις 11 Μαϊου 2016 με τους ίδιους, ενώ στις 12 Μαϊου 2016 ήρθε σε παρά φύση συνουσία με έναν εξ’ αυτών και σε πεολειχία με έναν άλλο.

Όλες τις ανωτέρω πράξεις κατηγορείται ότι τέλεσε υποσχόμενος αμοιβή στους ανηλίκους και συγκεκριμένα την πρώτη φορά κατέβαλε από 5 Ευρώ σ’ έκαστο, τη δεύτερη φορά υποσχέθηκε να τους δώσει το ίδιο χρηματικό ποσό αλλά δεν το κατέβαλε, αναβάλλοντας την πληρωμή για την επόμενη συνεύρεση τους και την τρίτη φορά, ενώ τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 40 ευρώ, δεν την κατέβαλε προφασιζόμενος ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.