Τότε που οι συναντήσεις πρωθυπουργού και της ηγεσίας της δικαιοσύνης δεν είχαν χαρακτηριστεί από τη ΝΔ και τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ως προσπάθεια συναλλαγής!

(6/12/2012) Συνάντηση Σαμαρά με ανώτατους δικαστικούς

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά είχε το πρωί η...
ηγεσία των δικαστηρίων της χώρας. Σκοπός της συνάντησής τους είναι να συζητήσουν τις μισθολογικές περικοπές, που πυροδότησαν τις διαδοχικές κινητοποιήσεις του κλάδου. Παρόντες ήταν η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ιωάννης Τέντες, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Κώστας Μενουδάκος, η πρόεδρος των Διοικητικών Δικαστών Ελένη Διακομανώλη, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Γιάννης Καραβοκύρης και ο γενικός επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Διονύσης Λασκαράτος.

 Παρόντες ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης, ο υπουργός Επικρατείας, Δημ. Σταμάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

(28/08/2013) Τους προέδρους του Αρείου Πάγου και του ΣτΕ υποδέχθηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχαήλ Θεοχαρίδης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήρης Ρίζος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπτη Κουτζαμάνη συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης, μετά και την τοποθέτηση των νέων ανώτατων δικαστών. Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου...

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.