Αφροδίτη στον Τοξότη: Ανοίγουν νέοι ορίζοντες στον έρωτα

Ο έρωτας γίνεται πιο ανεξάρτητος και περιπετειώδης από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 12 Νοεμβρίου, όπου η Αφροδίτη στο ενθουσιώδες και ανεξάρτητο ζώδιο του Τοξότη εμποτίζει τις σχέσεις μας με ενθουσιασμό και χαρά.
Απολαμβάνουμε τα ταξίδια, αναζητούμε νέες εμπειρίες στην αγάπη, ερχόμαστε σε επαφή με ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια. Χαιρόμαστε τη χαρά του έρωτα και της ζωής αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποποιηθούμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, έτσι εναντιωνόμαστε στη δέσμευση.

Στις 26 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονες συγκινήσεις και ευαισθησίες στην αγάπη, η χαρά και ο ενθουσιασμός όμως μπορεί να οδηγήσουν σε έναν έρωτα που φαντάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τώρα εθελοτυφλούμε καθώς δεν έχουμε την επιθυμία να δούμε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων, αντίθετα τους τοποθετούμε ψηλά, σε ένα βάθρο.

Στις 26 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη της τον Δία, επεκτείνει τη χαρά, τη γενναιοδωρία και την περιπέτεια, είμαστε περισσότερο κοινωνικοί, συναναστρεφόμαστε άτομα που διευρύνουν το μυαλό μας ανεξάρτητα το πολιτιστικό, θρησκευτικό και κοινωνικό τους υπόβαθρο. Διευρύνεται η επιθυμία μας για τα ταξίδια, τη γνώση και τις νέες περιπέτειες.

Στις 30 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο περιορίζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας,οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μας παρεμποδίζουν την ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία, δημιουργούνται εμπόδια στα μακρινά ταξίδια και με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό μας. Είμαστε εγκρατείς στα συναισθήματα, η αισιοδοξία και η ευθυμία μας αντικαθίστανται από την απαισιοδοξία και τη μοναξιά.

Στις 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μας βοηθά να εκφράσουμε έντονα τα συναισθήματά μας, έχουμε ενθουσιασμό για νέες περιπέτειες και να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τη συνήθη ρουτίνα μας. Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία καιελευθερία είναι έντονη, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο για να ζήσουμε με πάθος τη ζωή.

Διάβασε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη στο ζώδιό σου και για συμπληρωματικές πληροφορίες διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι μόνος, ίσως κάνεις μια νέα σχέση με κάποιον/α που έρχεται από μακριά και νιώθεις ενθουσιασμό με το μορφωτικό και κοινωνικό του επίπεδο.


ΤΑΥΡΟΣ
Αν ψάχνεις την αγάπη, επέλεξε με σύνεση το κατάλληλο πρόσωπο. Αν νιώθεις ερωτική χημεία με κάποιον/α, η Αφροδίτη σε βοηθά να κάνεις την κίνηση για να τον/την πλησιάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου και τους αγαπημένους σου, παίρνεις και δίνεις χαρά και ενθουσιασμό, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εξυπηρέτησης, της υγείας και της εργασίας, σου ζητά να εξυπηρετήσεις τους άλλους, να δώσεις την έμφυτη φροντίδα σου και ζεστασιά σου.


ΛΕΩΝ
Πλήθος ερωτικών συντρόφων αναζητούν την καρδιά σου και τους μαγεύεις με το παιχνιδιάρικο ύφος σου, τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το καρμικό μήνυμα της Αφροδίτης είναι ότι αν θέλεις να δεις μια θετική αλλαγή στις στενότερες σχέσεις σου, θα πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου.


ΖΥΓΟΣ
Το επεκτατικό πνεύμα του Τοξότη ίσως σε ωθήσει να διασκορπίσεις ειδήσεις και πληροφορίες και να βρεθείς εκτιθέμενος. Να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις και έλεγξε το άτομο που σου μεταβίβασε την πληροφορία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να κοντρολάρεις τις άσκοπες δαπάνες για είδη πολυτελείας ή για υπερβολές στη διασκέδαση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αλλάζει η ερωτική σου ζωή, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σου μαγνητίζουν το αντίθετο φύλο καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου. Έφτασε η στιγμή για την ερωτική σου ζωή, με μια νέα αγάπη που σε ανανεώνει και σε διασκεδάζει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγχωρείς και προχωράς μπροστά, αποδέχεσαι τους ανθρώπους με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις περισσότερη δημοτικότητα, απολαμβάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις με τους φίλους σου, βρίσκεσαι με άτομα που αξίζει τον κόπο. Έχεις ένα εντυπωσιακό προφίλ στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς μαγεύεις τους άλλους με τις ιδέες και τις γνώσεις σου.


ΙΧΘΥΣ
Εισπράττεις αναγνώριση και επαίνους για τη σκληρή δουλειά σου και τα επιτεύγματά σου. Δίνεις και παίρνεις βοήθεια στην εργασία σου και γνωρίζεις πολύ καλά ότι η ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι το μυστικό όπλο για την επιτυχία.

Πηγή: astropedia.gr

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.