Ένας νεαρός κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, δείτε όμως τι συμβαίνει ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ αργότερα

Πολλές φορές μια πρόταση γάμου μπορεί να χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό στο κόλπο. Ο γαμπρός επιβαρύνεται με τη μεγάλη ευθύνη να βρει το κατάλληλο μέρος, το πιο ωραίο δαχτυλίδι και φυσικά την συγκινητική πρόταση που θα σημάνει την αρχή του κοινού του ταξιδιού με την αγαπημένη του. Η νύφη από την άλλη έχει να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της τελετής και του νυφικού.
Πάνω από όλα βέβαια, γάμος σημαίνει μια κοινή διαδρομή που θα κρατήσει για πάντα…

Η Catie Bossard έπαθε πλάκα όταν το αγόρι της Zach Baldwin της έκανε πρόταση γάμου στην κορυφή ενός βουνού στο Vail, Colorado. Φυσικά, του είπε ναι, αλλά εκείνος της είχε επιφυλάξει ακόμα μια έκπληξη…

Ο 25 χρονος Zach Baldwin γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου στην Catie Bossard.
 


Μόλις η 24χρονη Catie είπε ναι, εκείνος την ρώτησε αν είχε αντίρρηση να παντρευτούν την ίδια κιόλας μέρα!


“Και τώρα μια δεύτερη ερώτηση. Θα ήθελες να παντρευτούμε σήμερα; Όλα είναι κανονισμένα. Το νυφικό σου, η δεξίωση, οι καλεσμένοι, είναι όλα εδώ.”


“Συγκινήθηκα τόσο όταν είδα την οικογένειά μου από το Texas. Τότε κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά και απάντησα, ας το κάνουμε!,’” εξηγεί η Bossard.


Ο γαμπρός είχε αφήσει την επιλογή του νυφικού στα χέρια άλλων. “Η μαμά και η αδερφή μου διάλεξαν ένα φόρεμα και οι δυο κολλητές μου Alex και Amanda ένα άλλο. Ήταν εύκολο. Τα δοκίμασα και τα δύο και είδα ποιο μου ήταν πιο άνετο. Και ήταν πανέμορφο,” συμπληρώνει η νύφη.Ο φίλος του γαμπρού, Landon Momberg ήταν ο φωτογράφος της τελετής και ο άλλος κολλητός του μπήκε κουμπάρος…


Η ιδέα να κάνει γάμο και πρόταση την ίδια μέρα του ήρθε από ένα αστείο των φίλων του. “Αλλά όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν, τόσο πιο καλή ιδέα μου φαινόταν,” λέει ο Baldwin.


Μετά την πρόταση, καλεσμένοι και ζευγάρι είχαν 4 ώρες στη διάθεσή τους να ετοιμαστούν για την τελετή.


“Όλα πήγαν ακριβώς όπως τα είχα οραματιστεί,” παραδέχεται ο γαμπρός…


Οι συγγενείς και οι φίλες της νύφης έφεραν μαζί τους ό,τι χρειαζόταν η Bossard, που φόρεσε το μαργαριταρένιο κολιέ της γιαγιάς της κι έδεσε το μαντήλι της προγιαγιάς της στο μπουκέτο.


Όλα ήταν απλά μα όμορφα…


Το ζευγάρι ετοιμάζεται για μήνα του μέλιτος στην Costa Rica τον Νοέμβριο.


 
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.