Ένα μικρό αγόρι ζήτησε στο «Κάνε μια ευχή» μια ασυνήθιστη επιθυμία. Να γίνει για λίγες ώρες σκουπιδιάρης

Όπως πολλά από τα παιδιά που απευθύνονται για την εκπλήρωση των ευχών τους στον Οργανισμό “Κάνε μια ευχή”, έτσι και ο εξάχρονος Ethan Dean ήθελε πάρα πολύ να γνωρίσει τους δικούς του ήρωες. Ο μικρός Ethan πάσχει από κυστική φίβρωση, μια πάθηση αρκετά δύσκολη, που όμως δεν τον σταματάει από το να είναι γεμάτος ενέργεια, να συναντιέται με τους φίλους του, να τραγουδάνε και να παίζουν ποδόσφαιρο μαζί.
Όμως, αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, είναι πως ενώ ένα οποιοδήποτε παιδί της ηλικίας του θα ήθελε να γνωρίσει κάποιο διάσημο αστέρα του κινηματογράφου ή του ποδοσφαίρου, ο Ethan θέλει να γνωρίσει από κοντά τους δικούς του ήρωες που δεν είναι άλλοι από τους οδοκαθαριστές!

Ο Ethan λατρεύει τα σκουπιδιάρικα, αλλά και τους χειριστές τους από τότε που ήταν πολύ μικρός ακόμα, όπως θυμούνται οι γονείς του.Ο πατέρας του, Ken, λέει πως το μικρό αγόρι πάντα εντυπωσιαζόταν από τα σκουπιδιάρικα και τους οδοκαθαριστές.

“Μόλις άκουγε το σκουπιδιάρικο, έτρεχε στις σκάλες να το δει από το παράθυρο.”

Και φυσικά, τα Χριστούγεννα ζητούσε πάντα για δώρο μικροσκοπικά σκουπιδιάρικα, χτίζοντας με τα χρόνια ολόκληρη συλλογή!

“Έβαζε βρεγμένο χαρτί στην καρότσα του σκουπιδιάρικου που του αγόραζα και παρίστανε ότι τα ξεφορτώνει σε κάποια χωματερή” λέει ο Ken.

“Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω σκουπιδιάρης” λέει ο Ethan. “Είναι φανταστικό!”

Κι έτσι ο Οργανισμός Κάνε-Μια-Ευχή συνεργάστηκε με την ομάδα καθαρισμού του Sacramento, της California, για να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο του Ethan.“Νομίζω πως ξαφνιάστηκαν πολύ,” λέει ο Ken για το προσωπικό του οργανισμού, όταν πληροφορήθηκαν την ευχή του γιου του.


Κι όμως, το έφεραν εις πέρας μια χαρά.Μια μέρα του περασμένου Ιουλίου, πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το δημοτικό σχολείο του μικρού αγοριού και ο Δήμαρχος του προσέφερε το κλειδί της πόλης.

Μετά, ο Ethan έβαλε τη στολή του.

Πήδηξε πάνω στο όχημα που είχε στο πλάι το όνομά του με μεγάλα γράμματα — Το Σκουπιδιάρικο του Ethan — και η περιπέτεια ξεκίνησε.Ώρα για δουλειά.

Ο Ethan και η ομάδα του έκαναν 5 στάσεις σε όλη την πόλη, μαζεύοντας σκουπίδια και ανακυκλώνοντας, αφήνοντας την πόλη πεντακάθαρη πριν ξυπνήσουν όλοι.Ήταν μια υπέροχη μέρα για τον μικρό, αλλά σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και σε άλλους.

“Είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιήθηκε, πραγματικά. Νομίζω είναι υπέροχο,” λέει ο χειριστής του σκουπιδιάρικου Sam Turman.

Ο μπαμπάς του Ethan έμαθε πως ένα από τα μέλη του συνεργείου δεν κοιμήθηκε το βράδυ από τον ενθουσιασμό του!

H ιστορία του μικρού αγοριού είναι μια υπενθύμιση για όλους μας πως οι ήρωες είναι παντού. Και ενώ άλλοι θεωρούνται ήρωες, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν όλη τη δουλειά στην αφάνεια.

Ο πατέρας του Ethan μας λέει ότι ο γιος του έλαμπε για μέρες από την χαρά της πρωτόγνωρης εμπειρίας. Το συνεργείο καθαρισμού του δώρισε κι ένα ακόμα σκουπιδιάρικο για τη συλλογή του, το οποίο τώρα στολίστηκε στο σαλόνι της οικογένειας.

Και μέσα σε όλα αυτά, μια τέτοια εμπειρία βοήθησε ένα άρρωστο αγόρι να ξεχαστεί από τα προβλήματα υγείας του και μας απέδειξε ότι οι ήρωες υπάρχουν παντού. Και φοράνε όντως στολές!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.