Αυτό το 9χρονο κοριτσάκι μοιάζει με έναν άγγελο που παίζει άρπα και κάνει όλο το διαδίκτυο να υποκλιθεί.

Αν και η άρπα θεωρείται δύσκολο όργανο, αυτό το μικρό κορίτσι έχει ήδη αφήσει έκπληκτους τους ακροατές της με το ταλέντο της!
Η Alisa Sadikova ήταν μόλις 9 ετών όταν στις 12 Δεκεμβρίου του 2012 πάτησε στη σκηνή του XIII International Winter Festival, στην Αγία Πετρούπολη, για να παίξει το «The Fountain» από τον Marcel Lucien Grandjany.Όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο, η Alisa φαίνεται σαν να μπορεί μόλις μετά βίας να φτάσει τα μακριά κορδόνια, αλλά αυτό δεν την επηρεάζει καθόλου!

Η δασκάλα της μουσικής της, Olga Shevelevich, είπε στην Sydney Morning Herald ότι άκουσε για πρώτη φορά την Alisa να παίζει όταν ήταν μόλις 5 χρονών, και ήξερε ότι το κορίτσι είχε κάτι το εξαιρετικό. “Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε η Shevelevich. “Νιώθω ένα δέος κάθε φορά την ακούω. Μόνο μια ιδιοφυΐα μπορεί να τα κάνει αυτά.”Το παιδί-θαύμα λέει ότι αγαπά τα πάντα για την άρπα, χαρακτηρίζοντάς τη ως το πιο απαλό και πιο όμορφο όργανο. Η αγάπη της για την άρπα λάμπει μέσα απ’ αυτό το όμορφο κομμάτι.


 


Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.