8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις όταν βγαίνεις με Παρθένο

Τα ζώδια της γης έχουν τα καλά τους αλλά και τα κουσούρια τους, όπως όλα τα ζώδια άλλωστε. Προς στιγμήν, θα περιοριστούμε στο… έδαφος και θα μιλήσουμε για όλα εκείνα που πρέπει να ξέρεις, σε περίπτωση που ο σύντροφος σου, ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου.
Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι και αναλύουν τα πάντα. Έχουν την πειθώ να σου αλλάξουν γνώμη. Ταυτόχρονα, όμως, είναι απόμακροι και ψυχροί γιατί έχουν τον φόβο μέσα τους ότι θα πληγωθούν.

Πάμε όμως να πούμε αναλυτικά κάποια πράγματα, να τα έχεις σαν οδηγό.

1. Ως Παρθένος είναι ευαίσθητος

Μπορεί να δείχνουν σκληροί και ψυχροί αλλά προσπαθούν να προστατέψουν τον εαυτό τους. Οι Παρθένοι έχουν τον έλεγχο και την αυτοσυγκράτηση. Κάποια μέρα ξεσπούν, δείχνοντας όλη τους την ευαισθησία αλλά αυτή η μέρα αργεί πολύ.

2. Δεν του αρέσουν τα μισόλογα

Δεν γουστάρουν τα μισόλογα γι’ αυτό μην το του το φέρνεις γύρω γύρω για το κόκκινο φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ που θες να αγοράσεις γιατί θα εκνευριστεί και δεν το θες.

3. Αγαπά την τάξη και την καθαριότητα

Πέταξε τα ρούχα σου στον καναπέ, αν έχεις όρεξη για… σασπένς. Καλά ξεμπερδέματα.

4.Έχει ανάγκη από φροντίδα

Οι Παρθένοι νοιάζονται περισσότερο για τους γύρω τους παρά για τον εαυτό τους. Εσύ, μπορείς να τον βοηθήσεις να δει αυτή του την αδυναμία και να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη πρώτα στον ίδιο.Παρθένος και ο Keanu!

5. Μην τον πάρεις για δεδομένο

Είναι πιστός και πρόθυμος να δώσει το 100% του, αλλά την αγάπη του δεν πρέπει να την έχεις δεδομένη. Αν καταλάβει ότι παίρνει λιγότερα από αυτά που δίνει, θα τον δεις σύντομα να αποχωρεί από τη σχέση σας. Δε μπορεί να επενδύει σε κάποια που δεν επενδύει σε εκείνον.

6. Δουλεύει σκληρά

Είναι εργασιομανής και θέλει να αγγίζει την τελειότητα. Μην προσπαθήσεις να του το στερήσεις γιατί θα βγεις χαμένη.

7. Θέλει να έχει τον χώρο του

Είναι λίγο φοβισμένοι με το θέμα συγκατοίκησης. Νιώθουν να πνίγονται. Προσοχή φίλη ερωτευμένη. Μη εκπλαγείς αν σου ζητήσει χρόνο και χώρο. Δε φταις (μόνο) εσύ αλλά και τα άστρα.

8. Κάνει συνεχώς αυτοκριτική

Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο αυστηρό με τον εαυτό του, όσο ο Παρθένος. Τα στάνταρς τους είναι πολύ ψηλά. Εσύ καλό είναι να του θυμίζεις ότι είναι άνθρωπος και δεν γίνεται να είναι τέλειος (με γλυκό τρόπο, ξέρεις).
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.