85χρονη με καμπούρα αποφασίζει να ξεκινήσει γιόγκα και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Η Anna Pesce είναι μια 85χρονη από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Είναι σύζυγος και γιαγιά, και είναι πολύ ζωηρή για την ηλικία της.
Ωστόσο, για πολλά χρόνια υπέφερε από καμπούριασμα και κακή στάση σώματος. Η ποιότητα της ζωής της, όμως άλλαξε όταν επισκέφτηκε τη κόρη της στη Νότια Καρολίνα.
Σχεδόν κατέρρευσε από πόνο, όταν προσπάθησε να ανέβει τις σκάλες μετά την άφιξή της. Αναγκάστηκε να περάσει το υπόλοιπο της φιλοξενίας της σε αναπηρική καρέκλα. Αλλά στην Anna δεν άρεσε να νιώθει αβοήθητη και ήταν αποφασισμένη να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. «Δοκίμασα τα πάντα, βελονισμό, φυσικοθεραπεία και πήγα σε χειροπρακτικό. Ένιωθα τη πλάτη μου καλύτερα για λίγο, αλλά μετά ο πόνος επέστρεφε.» Τρεις μήνες μετά την επίσκεψή της στη Νότια Καρολίνα, η Anna γνώρισε την 28χρονη Rachel Jesien.Η Rachel είναι δασκάλα γιόγκα, που εξειδικεύεται σε πόνους πλάτης. Επισκεπτόταν τακτικά την Anna στο σπίτι της και της έδειχνε διάφορες ασκήσεις, με τις οποίες θα βελτίωνε τη στάση του σώματός της και θα δυνάμωναν τη σπονδυλική στήλη.


Μόλις μετά από ένα μήνα, η Anna παρατήρησε αλλαγές στο σώμα της. Μπορούσε να κάνει παραπάνω διαφορετικές ασκήσεις.


Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, βλέπουμε πως είναι πλέον η Anna. Όχι μόνο οι πόνοι της πλάτης εξαφανίστηκαν, αλλά μπορεί να σταθεί όρθια ξανά. Η Rachel χρησιμοποιεί την εκπληκτική ιστορία της Anna για να διαφημίσει τη δουλειά της, και αναμφίβολα είχε εκπληκτικά αποτελέσματα!Οι γιατροί συμφωνούν ότι η γυμναστική με γιόγκα βοηθάει πολύ σε πόνους πλάτης. Φυσικά, πριν κάνετε οτιδήποτε, πρέπει να το συζητήσετε με το προσωπικό σας γιατρό.
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.