Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκέντρωσε 7.295 ευρώ για παιδιά με ασθένειες κάνοντας τατουάζ επί 14 ώρες

Με 14 ώρες προσωπικής δουλειάς και πολλά τατουάζ με σχέδιο μια χαμογελαστή φατσούλα (που σχεδίασε ο ίδιος), ο Γιώργος Μαυρίδης πέτυχε να συγκεντρώσει το ποσό των 7.295 ευρώ που θα διατεθεί εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist είχε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για χθες, ζητώντας από όσους ήθελαν να ”χτυπήσουν” τη συγκεκριμένη φατσούλα να προσέλθουν στο στούντιο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. Τελικά ήταν πολλοί αυτοί που θέλησαν στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ να φύγουν με ένα τατουάζ και έχοντας συνεισφέρει στη φιλανθρωπική του πρωτοβουλία.

Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τους γονείς και τα παιδιά που σήμερα ευχαριστούν τον Γιώργο Μαυρίδη για την πρωτοβουλία του:

“Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου.


Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας”.Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.