6 μυστικά για να φαίνονται πιο μακριές οι βλεφαρίδες σου

Δεν είναι εύκολο να κάνεις τις βλεφαρίδες σου κάθε πρωί να φαίνονται πιο μακριές. Το πρωινό μακιγιάζ (αλλά και το βραδινό), εξάλλου, πρέπει να έχει φυσικό αποτέλεσμα για αυτό θέλεις μακριές βλεφαρίδες χωρίς να φαίνονται βαριές!
Δες τι πρέπει να κάνεις:

1.Βάλε μάσκαρα στις άκρες! Αντί να βάζεις πολλές στρώσεις, ξεκίνα βάζοντας μόνο στις άκρες και μετά πέρνα από τη βάση μέχρι τις άκρες.

2.Ζέστανε το ψαλίδι σου! Πριν εφαρμόσεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου ζέστανέ το με το πιστολάκι για 15 δευτερόλεπτα! Θα σου δώσει όγκο και μήκος!

3.Σωστή εφαρμογή: Εάν θέλεις ένα νεανικό βλέμμα, βούρτσισε με τη μάσκαρα προς το εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ εάν θέλεις κάτι πιο σέξι βούρτσισε προς την εξωτερική γωνία!

4.Ψεύτικες βλεφαρίδες: Μπορεί να μην τις έχεις δοκιμάσει ή να σου φαίνονται υπερβολικές αλλά κάνουν τη διαφορά! Αρκεί να βρεις τις κατάλληλες για σένα.

5.Κάνε… lifting στις βλεφαρίδες! Κι όμως μπορείς να αποκτήσεις μια φυσική καμπύλη στις βλεφαρίδες σου –που κρατάει 8 με 12 εβδομάδες- με το lifting βλεφαρίδων που προσφέρουν κάποια ινστιτούτα αισθητικής ή κομμωτήρια.

6.Extensions: Τα extentsions για τις βλεφαρίδες είναι μια λύση που προσφέρουν οι αισθητικοί ώστε να έχεις σε χρόνο dt τέλειες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.