Παραλίγο.... απιστία: 6 φορές που πλησίασε στην απιστία αλλά αποφάσισε να παραμείνει πιστός

Είσαι σίγουρη ότι είναι πιστός, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν… πιέστηκε ώστε να παραμείνει πιστός, αν του εμφανίστηκε η ευκαιρία κι απλά επέλεξε να μην σε πληγώσει; Ανακάλυψε 6 στιγμές που μπορεί να μπήκε στο πειρασμό αλλά (ευτυχώς) διάλεξε τον σωστό δρόμο:
Πριν τον γάμο: Έκανε bachelor πάρτι, βγήκε με τους φίλους του, φλέρταρε για πλάκα. Μέχρι εκεί όλα καλά, το περίμενες. Εκείνος, όμως, ήπιε, χαλάρωσε κι άρχισε να μιλάει πιο πολύ με μια μελαχρινή που καθόταν στο μπαρ. Χόρεψαν κι όταν εκείνος πήγε στην τουαλέτα εκείνη τον ακολούθησε. Τελευταία στιγμή, σκέφτηκε ότι θα παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του. Πάλι καλά!

Online Dating: Το κάνει για πλάκα; Βαριέται; Είναι εθισμένος; Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο του αρέσει να φλερτάρει διαδικτυακά, κάποια στιγμή βρήκε κάποια που τον φλέρταρε πολύ και μπήκε στον πειρασμό. Ευτυχώς, έμεινε μόνο εκεί.

Η συνάδελφος/ γνωστή: Σε λατρεύει αλλά υπάρχει και μια κοπέλα στο γραφείο του ή στο περιβάλλον του που είναι κούκλα και τυχαίνει να τον θέλει. Φλερτάρουν αλλά δεν το προχωράει. Ευτυχώς!

Εκείνο το πάρτι: Βγαίνετε συχνά μαζί αλλά κάποια στιγμή έτυχε να μην τον ακολουθήσεις. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια κοπέλα στο πάρτι/ στο μπαρ/ στο εστιατόριο έδειξε το ενδιαφέρον της. Τι απάντησε στην ερώτηση «θέλεις να πάμε σπίτι μου;»; Ευτυχώς ότι έχει σπίτι κι ότι αυτό το σπίτι έχει και μια κοπέλα που τον περιμένει!

Η σερβιτόρα: Το ξέρεις, όλα τα αγόρια έχουν μανία με τις σερβιτόρες, είναι η φαντασίωσή τους. Τι γίνεται όταν κι εκείνη ανταποκρίνεται; Ευτυχώς, στη δική σου περίπτωση, σταματάει εκεί.

Αχ, αυτό το Facebook. Βρήκε την πρώην του, εκείνη την κοπέλα που του άρεσε στο γυμνάσιο, εκείνη τη γνωστή του γνωστού του. Άρχισαν να μιλάνε, εκείνη θέλει να πάνε για καφέ κι εκείνος ευτυχώς αποφάσισε να μην την συναντήσει καν! Ουφ!


Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.