Η Αγαπημένη του Σύζυγος Πέθανε. 2 Χρόνια Μετά, η Αστυνομία Κοιτάει τις Γαμήλιες Φωτογραφίες και Βλέπει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Η παρακάτω είναι μια ιστορία αγάπης, απώλειας και απίστευτης μοίρας.
Λίγες μέρες προτού παντρευτεί τον Dave, Erica διαγνώσθηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή λεμφώματος. Τελικά, έφυγε το 2011 σε ηλικία 30 ετών. Ο Dave καταρρακώθηκε και η μόνη του παρηγοριά ήταν οι φωτογραφίες της αγαπημένης του στη φωτογραφική τους μηχανή.

Το 2012, διέρρηξαν το σπίτι του Dave στην Santa Ana της Καλιφόρνια. Πήραν το Xbox του, ακριβά κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές – και δυστυχώς, την φωτογραφική μηχανή της Erica. “Ήταν άδικο, γιατί μετά από όσα περάσαμε, το να χάσω τις φωτογραφίες ήταν πραγματικά γροθιά στο στομάχι,” είπε στο CNN. Περισσότερες από 300 ανεκτίμητης φωτογραφίες της Erica και της ζωής τους μαζί, έκαναν φτερά. Η κάμερα είχε μέχρι και φωτογραφίες από την κηδεία της αγαπημένης του. Ο Dave ήξερε ότι δεν θα τις ξαναέβλεπε ποτέ.

Ένα χρόνο μετά, έγινε και μια άλλη ληστεία σε ένα άλλο σπίτι, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 20 αποδείξεις από αντικείμενα που κρατούνταν σε ενεχυροδανειστήριο, μία από τις οποίες αφορούσε μια φωτογραφική μηχανή. Όταν η αστυνομία επισκέφθηκε το ενεχυροδανειστήριο, βρήκε την κάμερα, την άνοιξε και έψαξε τις φωτογραφίες. Όσο περισσότερο έψαχναν, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαν οι αστυνομικοί πως η συσκευή αυτή είχε ξεχωριστή σημασία – ιδίως όταν είδαν τις φωτογραφίες ενός γάμου και μιας κηδείας. Οι αστυνομικοί δεν είχαν ονόματα για να συνδέσουν τη φωτογραφική με κάποιο άτομο, όμως αναγνώρισαν έναν καφέ τοίχο και ένα γνωστό δέντρο σε νια από τις φωτογραφίες. Όταν έφτασαν σε εκείνη τη γειτονιά, εντόπισαν και αναγνώρισαν τον Dave Lacey.

Μιας και ο Dave είχε ξεγράψει τη φωτογραφική μηχανή, αρχικά νόμιζε ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο. Μόλις όμως είδε το λουράκι της κάμερας, το οποίο είχε φτιάξει η Erica με τα χέρια της πριν πεθάνει, ήξερε ότι ήταν αλήθεια.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.