Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου 2016

Ανατροπή και… Πέναλτι. Το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα φέρει ακαριαία και ανατρεπτικά γεγονότα στον έρωτα, που θέλουμε, δεν θέλουμε θα μας αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα…
Εκρηκτικά πάθη, ορμητικοί έρωτες και ασυγκράτητες επιθυμίες, βγαίνουν στην επιφάνεια.
 Μπορεί όλα αυτά αρχικά να ακούγονται σαν ταινία, όμως μη ξεχνάμε πως και στις ταινίες, μετά το TheEnd, κανείς δεν γνωρίζει τις δυσάρεστες συνέπειες των ασυγκράτητων και χωρίς όρια ερωτικών παθών. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε όλες μας τις ερωτικές δραστηριότητες, αφήνουμε τις… επαναστάσεις για μία άλλη φορά, παραμένουμε έντιμοι ερωτικά, δεν ρισκάρουμε αλόγιστα και δεν φερόμαστε νευρικά και παρορμητικά στις αισθηματικές μας σχέσεις, ώστε να αποφύγουμε μοιραία λάθη.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους, πρέπει να είναι τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και κυρίως εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, είναι μία ιδιαίτερα θετική όψη, που πολύ πιθανόν να μην γίνει αντιληπτή από την αρχή.Η όψη μπορεί να μην επιδεικνύει την χαρά του έρωτα, αλλά φέρνει σημαντικότερες εύνοιες. Επίτευξη ερωτικών μακροχρόνιων στόχων, σταθεροποίηση συναισθηματικής ζωής, αποφάσεις κάθε είδους επισημοποίησης, βελτιώνοντας και στεριώνοντας την αγάπη και τον έρωτα ουσιαστικά! Ο έρωτας αποτελεί πια σοβαρή υπόθεση και εμείς προσγειωνόμαστε, συνετιζόμαστε και σταθεροποιούμε καταστάσεις και υποθέσεις που εκκρεμούσαν στην ερωτική μας ζωή! Ξαναβρίσκουμε το μέτρο, παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις και κάποιοι από μας κάνουμε και το μεγάλο βήμα!
Ο έρωτας δεν είναι πια λέξεις, αλλά πράξεις!
Ευνοούνται ιδιαίτερα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.

Πες το με ένα φιλί

Το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ξυπνάει το συναίσθημα, τον ρομαντισμό, την δημιουργικότητα, την φαντασία, την τρυφερότητα και τα όνειρα μας, τα οποία εκφράζονται με κάθε τρόπο και βελτιώνουν την συναισθηματική μας ζωή!
Μέσω της επικοινωνιακής οδού, γνωστοποιούμε τα πιο βαθιά μας συναισθήματα και επιθυμίες, με τέτοιο τρόπο, που καταφέρνουν και βρίσκουν ανταπόκριση. Ρομαντικές συναντήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις, βελτιωμένος τρόπος σκέψης και ιδέες γεμάτες συναίσθημα και φαντασία, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Η ισχυρή πλέον διαίσθηση μας, είναι ο καλύτερος σύμβουλος μας σε οποιαδήποτε ερωτική μας δραστηριότητα!Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού, αλλά και της Γης, του 1ου δεκαημέρου!


ΚΡΙΟΣ
Θετικά: Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται στη ζωή σου μία νέα σημαντική γνωριμία για να ξεκινήσεις κάτι σταθερό ερωτικά. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο συναισθηματικά αλλά και σεξουαλικά. Ευνοούνται ερωτικά μηνύματα, ειδήσεις, επαφές, συναντήσεις και ταξίδια!
Αρνητικά: Πρόσεχε πολύ τα λάθη σε έρωτα αλλά και σε καριέρα και κυρίως μην ρισκάρεις να τα «μπλέξεις» μεταξύ τους. Αν είσαι σε σταθερή σχέση απέφυγε τσακωμούς αλλά και ερωτικές παρανομίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Θετικά: Μείνε ευχαριστημένος με αυτά που ήδη έχεις, χωρίς να ψάχνεσαι αλλού, γιατί τώρα θα βελτιωθούν και θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα! Συναισθηματισμός, πάθος, επιθυμίες που πραγματοποιούνται, σταθεροποίηση σχέσης και επισημοποίηση αυτής, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!
Αρνητικά: Μην ψάχνεσαι χωρίς λόγο για ελευθερία και ερωτική επανάσταση. Οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θετικά: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, να κάνεις ή να επισημοποιήσεις μία σοβαρή σχέση. Η καθημερινότητα σου είναι πολύ όμορφη και το ίδιο και εσύ, αφού λάμπεις!
Αρνητικά: Μην αφήνεις τις εμμονές σου και τα πάθη σου να σε παρασύρουν σε μονοπάτια ερωτικής παρανομίας ή συναισθηματικών ξεσπασμάτων, γιατί θα βγεις χαμένος. Σταμάτα να απαιτείς παράλογα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θετικά: Η ισχυρή σου γοητεία και η λαμπερή εμφάνιση σου θα σε βοηθήσουν πολύ στην βελτίωση της ερωτικής σου καθημερινότητας. Διασκέδασε, φλέρταρε και ζήσε με φουλ έρωτα και πάθος, ακόμα και με κάποιον που είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο!
Αρνητικά: Μην το παρατραβάς σε ερωτικές ζαβολιές ή στα ερωτικά καυγαδάκια, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Μείνε έντιμος, γίνε καχύποπτος και συγκράτησε τα ξεσπάσματα σου!

ΛΕΩΝ
Θετικά: Ο τομέας του έρωτα σοβαρεύει με τον θετικότερο τρόπο! Είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να θέσεις ευνοϊκότερες και πιο γερές βάσεις στα αισθηματικά σου, ακόμα και μέσα από μία επανασύνδεση! Πέρασε όμορφα αυτές τις μέρες και εξέφρασε τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο!
Αρνητικά: Μην χαλάς το κατά τ’ άλλα ευνοϊκό ερωτικό κλίμα, με εντάσεις στην καθημερινότητα σου και με εργασιακά προβλήματα. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός και ιδιαίτερα σε θέματα εμφάνισης και φυσικής κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά: Αν σε ενδιαφέρει τώρα να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφο ή κάποια επανασύνδεση, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές! Αν ψάχνεις κάτι καινούργιο, έρχονται γοητευτικές γνωριμίες και επαφές!
Αρνητικά: Η τάση σου τελευταία, για ερωτικές ζαβολιές, αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως σου στοιχήσει πολλά. Γι’ αυτό πρόσεξε παρορμητικές κινήσεις, νεύρα και μην παρασύρεσαι αλόγιστα από το πάθος σου!

ΖΥΓΟΣ
Θετικά: Αν είσαι ελεύθερος, μην πεις όχι σε νέες γνωριμίες ή σε κάτι καινούργιο! Αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί ορόσημο για σταθερά νέα ξεκινήματα και ειδικά μέσα από το περιβάλλον σου. Αν έχεις σχέση, ρομαντισμός και πάθος, θα σας φέρουν πιο κοντά.
Αρνητικά: Μην παρασύρεσαι παραμερίζοντας την λογική, σε έναν παθιασμένο παρελθοντικό έρωτα, γιατί πολύ πιθανόν να πληγωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θετικά: Είσαι ρομαντικός, συναισθηματικός, διαισθητικός, επικοινωνιακός και απόλυτα γοητευτικός, γεγονός που θα πραγματοποιήσει πολλές από τις ερωτικές σου επιθυμίες, ιδίως αν αφορούν την σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής!
Αρνητικά: Μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες και καλό θα ήταν να αποφύγεις τώρα νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικά: Αν δραστηριοποιηθείς με γνώμονα τη λογική, μπορείς να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή και να πραγματοποιήσεις τις χρόνιες ερωτικές σου επιθυμίες. Αν κινηθείς παρασκηνιακά και επιστρατεύσεις και την διαίσθηση σου, οι ερωτικές επιτεύξεις θα είναι ακόμα περισσότερες.
Αρνητικά: Μην ξοδεύεις αλόγιστα, ιδίως για ερωτικούς λόγους, μην έχεις παράλογες ερωτικές απαιτήσεις και ζήλια. Συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετικά: Χρησιμοποίησε την διαίσθηση και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, για να εκπληρώσεις ουσιαστικές ερωτικές επιθυμίες! Ευνοούνται έρωτες παρασκηνιακοί και έρωτες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.
Αρνητικά: Δεν έχεις κανένα λόγο να φέρεσαι εγωιστικά, παρορμητικά και νευρικά στα ερωτικά σου, γιατί εκεί που ζητάς τα πολλά, θα χάσεις και τα λίγα! Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια ερωτικά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θετικά: Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σου, εκτός από την εργασία, είναι σύμμαχοι σου και στον έρωτα!
Αρνητικά: Το πάθος ενός παρασκηνιακού έρωτα σε παρασύρει σε καταστροφικά μονοπάτια. Προσγειώσου και απέφυγε καλύτερα κρυφές ενέργειας, γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος της αποκάλυψης!

ΙΧΘΥΣ
Θετικά: Εδραίωση και σταθεροποίηση μπορείς να περιμένεις στον έρωτα αλλά και στη δουλειά. Αν επιθυμείς κάποιου είδους σταθεροποίηση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία! Αλλάζεις φιλοσοφία και γεμίζεις τη ζωή σου με χαρά, αισιοδοξία και πολύ έρωτα!
Αρνητικά: Οφείλεις τώρα να αποφύγεις εντάσεις αλλά και ανεντιμότητα σε έρωτα αλλά και στη φιλία, διαφορετικά θα υπάρξουν σημαντικές ρήξεις, που θα σου στοιχήσουν. Μην μπερδεύεις έρωτα και φιλία, παρασυρόμενος από το πάθος!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.