\

Καλημέρα! Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Μέρα που είστε έτοιμοι και στις επάλξεις να ξεμπερδεύετε με τα σημαντικά και θέματα εργασίας που απαιτούν τη δική σας προσοχή και βέβαια τη διακριτικότητα που χρειάζονται στο χειρισμό τους. Δεν πρέπει να τα αποκαλύπτετε όλα, αντίθετα πρέπει να μένετε στην άκρη και να λέτε όσο το δυνατόν λιγότερα… Ερωτικά, το πάθος σας φουντώνει και δυναμώνει όλο και περισσότερο! Επαγγελματικά, ξεκινάτε και θα καταλήξετε σύντομα!

Ταύρος

Ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις δίνετε εσείς και όχι από μόνοι σας αλλά επειδή οι συνθήκες το καλούν και σας δίνουν την ευχέρεια και να κινηθείτε και να καταλήξετε… Ο διαχωρισμός στα σημαντικά από τα μη σημαντικά είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να είστε σύντομοι και ουσιαστικοί. Ερωτικά, σήμερα δίνετε σωστά το στίγμα σας και αυτό σας κάνει και πολύ ερωτεύσιμους αλλά και να σας διεκδικούν! Επαγγελματικά, πολλά συζητούνται χωρίς εσάς για εσάς…

Δίδυμοι

Μέρα με πολλές δουλειές και θέματα σπιτιού που για εσάς είναι και από αυτά τα βαρετά αλλά άκρως απαραίτητα. Ερωτικά, υπάρχει μία περίεργη ησυχία όχι γιατί ηρέμησαν, αλλά γιατί περιμένουν από εσάς να αποφασίσετε να δράσετε πιο ουσιαστικά και τελικά να καταλήξετε σε κάτι πολύ ουσιαστικό. Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθείτε ακόμα και αν πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο!

Καρκίνος

Πολύ μιλάτε σήμερα αλλά και σκέφτεστε πριν μιλήσετε και αυτό αρχίζει να σας κάνει πολύ ενδιαφέροντες γιατί βρίσκετε τον τρόπο να εξιτάρετε τους άλλους και να σας ακούσουν και να συμπορευτούν μαζί σας. Ερωτικά έχετε αρκετές αμφιβολίες γιατί υπάρχει ένα μυστήριο που εσείς θέλετε να το διαλευκάνετε. Επαγγελματικά μην αγχώνεστε για αυτά που μπορείτε να τα διαχειριστείτε αργότερα αλλά έχετε ήδη τον έλεγχο!

Λέων

Μία μέρα που το ζητούμενό της είναι να νιώσετε ασφάλεια και να κινηθείτε σε πλαίσια που έχουν αργές και μεθοδευμένες κινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι έχετε μπει σε μία φάση ξεκαθαρίσματος που σας βοηθάει να ξεδιαλύνετε τα σημαντικά από τα μη και έτσι να προχωράτε. Ερωτικά, υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν είστε και σίγουροι ότι μπορείτε να κινηθείτε στις σωστές βάσεις γιατί υπάρχουν αντιφάσεις που σας κάνουν να ξανασκέφτεστε και να μπερδεύεστε. Επαγγελματικά, υπάρχει ένα ζήτημα που σας κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον!

Παρθένος

Μία μέρα με πολύ καλή διάθεση που όσο προχωράει τόσο και εσείς την βρίσκετε και πιο ενδιαφέρουσα! Αρχικά σας αρέσει να βλέπετε άμεσα τις εξελίξεις και να πραγματοποιείτε αυτά που θέλετε χωρίς να περιμένετε δείγμα ότι είστε και ανυπόμονοι… Ερωτικά έχετε αρχίσει και βγάζετε στην επιφάνεια όλα σας τα απωθημένα και μάλλον το κάνετε τόσο ξαφνικά όσο και να μη σας προλαβαίνουν. Επαγγελματικά, καλό θα ήταν να ζητάτε γραπτές διαπιστεύσεις πριν οργανώνετε το επόμενο βήμα!

Ζυγός

Πάλι εσείς θα κινήσετε τα νήματα με ένα άλλο πρίσμα και μία άλλη οπτική γωνία πιο αργά αλλά πιο σταθερά αυτή τη φορά και να ξέρετε ότι τώρα πρέπει να ψάξετε και όλα αυτά που γίνονται χωρίς να είστε παρόντες… Ερωτικά, υπάρχει μία μικρή ένταση η οποία θα κορυφωθεί και αλίμονο αν δεν είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό… Επαγγελματικά, είστε ανυπόμονοι αλλά κάτι σας πιέζει!

Σκορπιός

Είστε από τα τιμώμενα πρόσωπα και έχετε καταλάβει ότι πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευθείτε καταστάσεις γενικά και ειδικά και μάλιστα χωρίς κανείς να ξέρει την κατεύθυνση που κινείστε και τι τελικά επιδιώκετε ώστε να τους αιφνιδιάσετε κιόλας… Ερωτικά υπάρχουν καλύτερες προοπτικές όταν και εσείς συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει και πως… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε όταν κάτι παραμένει αδιευκρίνιστο… Έχει τους λόγους του!

Τοξότης

Ώρα να βάλετε σε τάξη αυτά που θέλετε να κάνετε και μάλιστα με ένα χρονοδιάγραμμα αρκετά ρεαλιστικό και τελικά πραγματοποιήσιμο. Ερωτικά, έχετε αρχίσει και μαζεύετε αυτά που δε σας αρέσουν ώστε να κάνετε πολύ συγκεκριμένα παράπονα και να μη δίνετε και κανένα ελαφρυντικό. Αυτή σας η αδιαλλαξία είναι που αργότερα θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Επαγγελματικά, καλά κάνετε και κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που κάνουν και οι άλλοι!

Αιγόκερως

Δεν ηρεμείτε και αυτό είναι που τελικά σας κουράζει και καλό είναι σήμερα να μιλήσετε και να εκμυστηρευτείτε σε φίλους σας αυτά που σας συμβαίνουν γιατί μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά και τελικά να σας βοηθήσουν να δείτε κάποια πράγματα πιο αισιόδοξα γιατί έχετε την τάση να τα διογκώνετε στο μυαλό σας και να χάνετε την ουσία. Ερωτικά είστε πολύ σίγουροι ότι κάθε σας κίνηση θα έχει μία κάποια ανταπόκριση αλλά και πάλι δε θα είστε ευχαριστημένοι… Επαγγελματικά, χρησιμοποιείστε τις γνώσεις σας και φρεσκάρετέ τις, όπου χρειάζεται!

Υδροχόος

Μία μέρα που η ανάγκη σας να είστε απομονωμένοι είναι πολύ σημαντική και κυρίως να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στην εργασία σας όχι όμως σε αυτά τα απλά και καθημερινά αλλά στις προεκτάσεις των θεμάτων που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω… Ερωτικά υπάρχουν καλύτερες μέρες και υπόσχονται και ακόμα καλύτερες νύχτες για εσάς και πιο παθιασμένες! Επαγγελματικά είστε σε καλό σημείο, ειδικά όταν νιώθετε υποστήριξη και μάλιστα μεγάλη!

Ιχθείς

Μέρα που πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα, και αυτό σας κάνει να μιλάτε αρκετά και να μην αφήνετε τους άλλους να εκφραστούν αφού εσείς θέλετε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον των άλλων. Είτε καταπιέζεστε είτε ασκείτε πίεση έχετε μπει σε έναν ανταγωνισμό που δεν έχετε κανένα συμφέρον να παραμείνετε. Ερωτικά τα πολλά λόγια δε θα σας ωφελήσουν απεναντίας πρέπει να αποδεικνύετε αυτά που λέτε. Επαγγελματικά κερδίστε χρόνο αποφεύγοντας κάτι που εξ΄αρχής δε σας μοιάζει ενδιαφέρον!

Πηγή:astrologos.gr
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.