Χρωματα Μαλλιων 2017: Αυτές είναι οι 9 κορυφαίες τάσεις στα χρώματα του χειμώνα!

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελείωσε ακόμα αλλά εμείς φροντίσαμε να μάθουμε τις νέες τάσεις στα χρωματα μαλλιων 2017, για να τις μελετήσετε και να είστε σε ετοιμότητα. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και ήδη νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας που πιθανότατα να έχει ξεθωριάσει, μοιάζει θαμπό και να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
Κατά τη διάρκεια του fashion week είδαμε αρκετά χρώματα και έτσι έχουμε τις πιοhot τάσεις της σεζόν που ξεχώρισαν στις πασαρέλες. Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να ενημερωθείτε πρώτες για χρώματα μαλλιών φθινόπωρο 2017 που τείνουν να είναι στην κορυφή της μόδας. Πριν επισκεφθείτε το κομμωτήριο δείτε τα χρωματα που θα επικρατήσουν το χειμώνα.

Ξεκινώντας από τα ξανθά χρώματα που το απόλυτο λευκό, πλατινέ κυριαρχεί, συνεχίζουμε με το ζεστό της άμμου και καταλήγουμε στις γλυκές αποχρώσεις της καραμέλας. Για τα σκούρα μαλλιά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Φέτος το χειμώνα αγαπάμετα γλυκά καστανά χρώματα, με κορυφαίο το χρώμα espresso να βρίσκεται στα top trends του χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε προσοχή σε αυτά τα χρώματα ώστε να είστε σίγουρες ποιες αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα.

#1 Πλατινέ Χρωματα Μαλλιων 2017#2 Silver Χρωματα Μαλλιων 2017


#3 Ξανθό Καραμελέ#4 Ξανθό της Άμμου


#5 Bronde Χρωματα Μαλλιων Φθινοπωρο 2017#6 Balayage Χρωματα Μαλλιών Φθινοπωρο 2017#7 Μονόχρωμα Καστανά Μαλλιά


8# Espresso


#9 Παστέλ Χρώματα Μαλλιών 2017
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.