Ο Έρωτας, τα Ζώδια και ο Οκτώβρης 2016, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Όπως γνωρίζετε ο έρωτας δεν έχει εποχές, μπορεί την άνοιξη να έχει τη τιμητική του, όμως και το φθινόπωρο, δε πάει πίσω! Ο φετινός Οκτώβρης είναι ένας παράξενος μήνας. Ο κόσμος θα φλερτάρει με συγκεκριμένες περιπτώσεις, ζωδιακά, γιατί υπάρχει χημεία, υπάρχει έλξη, υπάρχει η ανάγκη ο έρωτας να μπει μέσα στη ζωή μας..

Όμως ο έρωτας μπερδεύει Παραπλανεί. Ανάβει φωτιές. Δε καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε από νόμους, ούτε από όρια, ούτε από καιρικές συνθήκες. Θέλει ο έρωτας; Προσκυνάει η ψυχή!

Αρκετοί θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τη καθημερινότητά σας. Να βγείτε από τη ρουτίνα. Να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Θα τη βρείτε την άκρη, αρκεί να το επιθυμείτε αληθινά.
Υπάρχουν όμως και αρκετές περιπτώσεις που ζορίζεστε. Πρέπει να αποφασίστε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Της καρδιάς ή της λογικής; Εννοείται πως η καρδιά δε λέει ποτέ ψέματα. Εννοείται πως πάντα υπάρχουν συνέπειες. Εννοείται πως αξίζει το κόπο! Γιατί ο έρωτας είναι σπουδαίο συναίσθημα. Δημιουργεί πάθη και φουρτούνες. Όλα στα κόκκινα. Υπάρχει ένταση, άρα υπάρχει ζωή!


φιλάκια..


Κριός
Αγαπητά μου πώς να σας το πω, είστε πολύ παράξενοι στο θέμα του έρωτα. Άκρη δε βγάζει κανείς! Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που θα σας στρεσάρει πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με όλους τους ανθρώπους σας, γιατί προφανώς κάτι κάνετε και δεν αρέσει και τόσο. Έχετε σηκώσει ένα μπαϊράκι, μεταξύ μας τώρα. Συνεπώς θα χρειαστεί να μιλήσετε ξεκάθαρα και θα το κάνετε αυτό, μόνο που θα προκαλέσετε ένα χαμό να το ξέρετε. Αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία, αν είστε ξεσηκωμένοι για το διαφορετικό, τότε μέχρι αρχές Νοέμβρη, θα δείξει το πράγμα. Προς τα πού πηγαίνει ή γενικώς αν έχει μέλλον.
Με τα ζώδια που μπορείτε να ερωτοτροπήσετε άφοβα, είναι οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Τοξότες! Ένταση, πάθος και πολύ τρέλα! Εσείς πιάνετε από όλα τα στοιχεία.. αστρολογική ποικιλία.

Ταύρος
Όσο και αν με πονά θα σας τη πω την αλήθεια και ας το πάρει το ποτάμι. Ερωτικά, άρες μάρες κουκουνάρες. Ο Οκτώβρης ίσως να είναι και ο πιο ανέραστος μήνας όλου του έτους. Τι να κάνω, είναι το σύμπαν τέτοιο που θέλετε, δε θέλετε έχετε άλλες προτεραιότητες. Όπως τα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό, ναι μεν σας κάνει μυστήριους και γοητευτικούς, όμως μπλοκάρει τα πάντα με ένα μαγικό τρόπο και μη περιμένετε να γίνει κάποιο θαύμα. Από τα τέλη του μήνα, αλλάζει το σκηνικό. Συνεπώς, όσοι έχετε σύντροφο θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη καχυποψία και όσοι δεν έχετε, αφήστε στη τύχη και ότι προκύψει.
Με ποια ζώδια θα μπορέσετε να νιώσετε έτσι μια οικειότητα, να χτυπήσει πιο δυνατά η καρδιά σας; Με τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες! Γη και νερό.. ή έτσι ή γιουβέτσι..

Δίδυμος
Μια ζωή στον έρωτα τα κάνετε αχταρμά. Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας, που θα σας πει την αλήθεια. Δε τη γλιτώνετε με τίποτα. Γιατί; Καιρός να ταρακουνηθείτε και να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Πού πάτε; Αρκετοί έχετε συμβιβαστεί με μια σχέση, που κατά βάθος δε σας ταιριάζει, σας φθείρει και όσο και αν το έχετε παλέψει, όλα τα σημάδια θα φωνάζουν πως πρέπει να μπει ένα τέλος! Ψυχολογικά σίγουρα είστε ένα ράκος αν βιώνετε τέτοιες καταστάσεις, αλλιώς ακόμα και η ρουτίνα, σας σκοτώνει. Και όσο δε θα θέλετε να κάνετε τέτοιες σκέψεις, άλλο τόσο τα γεγονότα θα σας τσιγκλούν για να πάρετε τις αποφάσεις σας! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, καιρός για βόλτες και νυχτοπερπατήματα. Κάποιο μαναράκι σας περιμένει εκεί έξω!Ερωτικά τώρα με τα ζώδια που θα μπλέξετε, θα φλερτάρετε και θα νιώσετε έτσι πολύ Θεοί, είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι! Φωτιά και αέρας.. Πυρκαγιές μυρίζομαι.. ερωτικές!

Καρκίνος
Πού έχετε μπλέξει; Ποιες είναι οι παρέες σας; Τι σας συμβαίνει; Ο Οκτώβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας, αστρολογικά. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε μάχιμη κατάσταση και όλο αυτό σας πιάνει κανονικά. Ξαφνικά θα γίνετε σκοτεινοί, μυστικοπαθής, καχύποπτοι με τους πάντες, ακόμα και με το σύντροφό σας. Τούτη τη φορά, όμως δε θα αντιδράσετε όπως συνηθίζετε. Οφθαλμός, αντί οφθαλμού. Τσάρκες ο ένας; Τσάρκες και ο άλλος. Το νου σας με τι ανθρώπους συναναστρέφεστε, γιατί όσοι έχετε το χρήμα, σας βλέπω να μπλέκετε. Όσοι δε το έχετε, ακόμα χειρότερα. Αν κάτι έχει τελειώσει, δε χρειάζεται να επιμένετε, ούτε να κάνετε πλάνα καταστροφής του άλλου. Ένα αντίο είναι η καλύτερη λύση. Οι ελεύθεροι; Ή κλείνεστε στο σπίτι και τρώγεστε με τα ρούχα σας, ή μπλέκετε σε απαγορευμένες σχέσεις..
Ερωτικά αν αποζητάτε την ασφάλεια ένας Ταύρος και ένας Παρθένος είναι ότι πρέπει. Αν επιθυμείτε κάτι έντονο σεξουαλικά, επιλέξτε ένα Σκορπιό. Και τέλος ένας Ιχθύς μπορεί να σας προσφέρει πολύ ρομαντζάδα!

Λέων
Χειμωνιάζει και όσο να’ναι δε σας αρέσει και τόσο. Είστε και παιδιά που λατρεύετε τον Ήλιο και τη ζεστασιά, πάει τον Οκτώβρη θα πέσετε σε μαρασμό. Και ξαφνικά τίποτα δε σας αρέσει από την ερωτική σας τη ζωή, σας ενοχλούν διάφορα και μια ανησυχία τύπου σας αγαπούν ή δε σας αγαπούν θα την έχετε. Μη φαντάζεστε διάφορα, μη ξεσπάτε αδικαιολόγητα και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι μέχρι τις 20/10 τουλάχιστον. Βρείτε τρόπους να πλησιάσετε το σύντροφό σας, να τον κάνετε να εκφραστεί, γιατί μπορεί η συμπεριφορά σας να έχει σηκώσει απαγορευτικό. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ψωνίστε ρουχαλάκια και βγείτε για σεργιάνι. Οι γνωριμίες θα είναι πολλές! Ποια ζώδια θα σας γοητεύσουν; Με ποια θα φλερτάρετε έντονα; Με ποια μπορεί να ζήσετε στιγμές πάθους; Με τους Κριούς, τους Δίδυμους, τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους! Πω πω.. ο χαμός! Έχω την εντύπωση πως δε ψάχνετε για κάτι μόνιμο..

Παρθένος
Απίστευτη η περίπτωση η δική σας. Όλο πάτε και φλερτάρετε με μυστήριους ανθρώπους. Ότι κάνει τζιζ σας αρέσει ένα πράγμα. Ε λοιπόν, αν αυτό το φλερτ προέκυψε το καλοκαίρι και εξακολουθεί να συμβαίνει μέχρι και σήμερα, τότε να προσμένετε να ξεσπάσει η μπόρα και να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους! Ποιοι νόμοι; Ποια όρια; Εδώ υπάρχει φλόγα που σιγώ καίει μήνες τώρα.. Σωστά; Δε θέλω ντροπές. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο στη ζωή μας. Τώρα εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα ψαχτείτε σε νέες δραστηριότητες, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις και ενδιαφέροντα. Ένα ταξιδάκι μαζί με ένα extreme sport, είναι ότι πρέπει.
Στιγμές πάθους και αχαλίνωτου σεξ, μπορείτε να ζήσετε με ένα Κριό και με ένα Σκορπιό. Ή τον έναν ή τον άλλον. Ένας Ταύρος ή ένας Παρθένος, σας προσφέρουν τον έρωτα αλλά και την ασφάλεια. Ένας Ιχθύς σας ταξιδεύει. Μήπως είστε μια πεταλουδίτσα;;;

Ζυγός
Σε περισυλλογή σας ρίχνει ο φετινός ο Οκτώβρης. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, νιώθετε πολύ πιεσμένοι και είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσετε. Το συναίσθημα πως τα κάνετε εσείς όλα θα γίνεται έντονο κάθε μέρα που περνάει και θα πρέπει να κάνετε μια ωραία συζήτηση σε ήρεμους τόνους για να αποφύγετε τα χειρότερα. Αρκετοί από εσάς, δε θα έχετε την όρεξη για πολύωρες συζητήσεις, για τα ίδια και τα ίδια και κάπως έτσι θα προτιμήσετε τη φυγή και ότι προκύψει. Θολωμένο το μυαλό σας, μια το παρελθόν, μια το παρόν, μια το άγνωστο το μέλλον, μπορεί να βρεθείτε σε μια ξένη αγκαλιά έτσι ξαφνικά, και να διαταράξετε κάθε τι μόνιμο στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι τώρα, σιγά μην ασχοληθείτε. Δε δίνετε καμία σημασία στον έρωτα. Δεν έχετε καμία όρεξη για κουβέντες με αγνώστους. Αντίθετα συναισθήματα μεταξύ των δεσμευμένων και των αδέσμευτων.
Επειδή ζείτε όμως για το φλερτ, τα πονηρά τα χαμόγελα και τις τσαχπινιές, σας προτείνω λοιπόν να παίξετε με τη φωτιά ενός Κριού. Στιγμές αχαλίνωτου πάθους μπορείτε να ζήσετε με ένα Σκορπιό ή έναν Αιγόκερω. Οι Καρκίνοι και τα Λιονταράκια, είναι για πιο αγαπησιάρικες καταστάσεις..

Σκορπιός
Οι τυχεροί και άτυχοι της παρέας, αφού έχετε τη Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ναι μεν σας κάνει πολύ ερωτικούς και γοητευτικούς όμως παίζει παιχνίδια με το μυαλό και σας βάζει σε μια διαδικασία που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ζητήματά σας. Αγαπάτε το σύντροφό σας ή δεν τον αγαπάτε; Δίνεστε όσο πρέπει ή καλό είναι να αλλάξετε τακτική; Υπάρχει επαφή ή έχει χαθεί κάθε επικοινωνία; Σε αρκετές περιπτώσεις φταίτε, γιατί δεν εκφράζεστε εύκολα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Και μιλώ στο πληθυντικό γιατί μυαλό δε βάζετε ποτέ! Η διαίσθησή σας σίγουρα θα σας βοηθήσει, αφού όποτε μιλά εκείνη η εσωτερική η φωνή, εσείς υπακούτε πιστά και είστε και αλάνθαστοι, γνωρίζετε τα πάντα! Στο χέρι σας είναι η σχέση σας να προχωρήσει, ή να δημιουργήσετε μια νέα.
Ερωτικά φλερτάρετε με τους Κριούς, τους Καρκίνους, τα Λιοντάρια και τους Ζυγούς! Σε κάποιο από αυτά τα ζώδια θα ανακαλύψετε την ένταση και το πάθος που γυρεύετε..


Τοξότης
Ο Οκτώβρης σας κάνει ερωτικά παραπονιάρηδες. Το ένα σας ενοχλεί, το άλλο σας απογοητεύει, γυρεύετε για απαντήσεις, που ποτέ δεν έρχονται. Ξαφνικά διαπιστώνετε πως ο σύντροφός σας έχει πολλά ελαττώματα και αυτά που σας προσφέρει δεν είναι αρκετά για να προχωρήσετε μαζί στο μέλλον. Το φεγγάρι στις 16 σας κάνει μάχιμους πολύ, τα νεύρα σας κρόσσια. Στο χέρι σας είναι να μη φτάσετε στα άκρα γιατί ένας χωρισμός καραδοκεί καιρό τώρα. Θα σας πρότεινα λοιπόν κοντά στη πανσέληνο να μένατε μόνοι, προκειμένου να συμβεί το οτιδήποτε δυσάρεστο. Η ρουτίνα σκοτώνει και μπορεί να μπείτε σε περιπέτειες, έτσι για να φτιάξετε το ψυχολογικό. Θα αποζητήσετε μια πιο πνευματική επαφή, κάτι να εξάψει τη φαντασία σας. Ερωτικά πάντα.. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, δίχως να τάζετε τον ουρανό με τα άστρα.
Σας γοητεύουν πολύ οι Δίδυμοι, τα Καρκινάκια, τα Λιοντάρια και οι Ιχθύες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να αράξετε σε ένα λιμάνι. Μόνο!

Αιγόκερως
Ερωτικά μυστήριος ο Οκτώβρης για εσάς. Θα γλυκάνετε πολύ, θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, πιο ευαίσθητοι και ως δια μαγείας θα υπηρετήσετε το σύντροφό σας, με πολύ νάζι επίσης. Μπράβο σας, καιρός ήταν να δείξετε λίγη αγάπη παραπάνω. Οι ελεύθεροι της παρέας ίσως να έχετε και τη τιμητική σας, γιατί νέες γνωριμίες προκύπτουν και μια έκπληξη πολύ χαρωπή. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Λέτε να σας ζητήσουν σε γάμο;;; Από τις 22 και μετά, όλο και ένα θαύμα μπορεί να συμβεί. Με το χαμόγελο στα χείλη σας βρίσκω, ξαφνικά πονηρέψατε και εσείς και ξεσαλώνετε γιατί το σύμπαν σας θέλει δραστήριους, κοινωνικά και ερωτικά. Ανεξαρτήτου κατάστασης, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να είστε ειλικρινής και πάνω από όλα να έχετε αγνές προθέσεις.
Βέβαια είστε και αυστηροί στις ερωτικές σας τις επιλογές, όμως θα προτιμήσετε τους Ζυγούς που είναι ρομαντικοί με ιδέες χαλαρωτικές, τους Σκορπιούς για εκείνες τις στιγμές ανεπανάληπτου πάθους. Τέλος με τους Ιχθύες υπάρχει κάτι το μαγικό. Μια αξεπέραστη έλξη.

Υδροχόος
Αδιάφορο το θέμα αυτό για εσάς. Τι έρωτες και αγάπες και λουλούδια, δε πιστεύετε, δε πιστεύετε! Ανεξάρτητα όμως, οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε μια πίεση, ένα ζόρι, άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω. Ακόμα και οι ελεύθεροι μη νομίζετε, όσο γυρεύετε για εκείνη τη γνωριμία, άλλο τόσο δεν έρχεται! Η Πανσέληνος στις 16 θα ξυπνήσει κάτι μέσα σας, πολύ ερωτικό, θα ξεχειλίσετε από πάθος και θα ανατρέξετε σε γνωριμίες σίγουρες και πολύ παλιές. Μια αγάπη που ποτέ δε τελείωσε; Πώς θα αντιμετωπίσετε μια τέτοια επιθυμία; Με το να τη πραγματοποιήσετε και μόνο. Υπάρχουν τραγικές συνέπειες; Εννοείται! Καλή επιτυχία σας εύχομαι! Μετά τις 18 καθαρίζει το τοπίο, ηρεμείτε και παίρνετε τις αποφάσεις σας. Τολμηροί σε όλα τα επίπεδα.
Την αγκαλιά εκείνη την ερωτική και άκρως μυστική μπορεί να σας τη προσφέρουν οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Με τους Αιγόκερους τα πηγαίνετε περίφημα. Μέσα στις γλύκες, τις αγάπες και τα λουλούδια. Και με τους Ιχθύες όμως μπορεί να ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

Ιχθύς
Μαναράκια μου, τρελά και αλλοπαρμένα, ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας όχι και τόσο ερωτικός. Εκρηκτικός με φόντα ερωτικού πολέμου καλύτερα. Μπορεί το διάστημα που μας πέρασε να δώσατε υποσχέσεις στο ταίρι σας τις οποίες ποτέ δε σκοπεύατε να τις πραγματοποιήσετε. Ήταν λόγια της στιγμής, μπορεί να τα πιστεύατε κιόλας, να όμως που το σύμπαν σας βάζει εμπόδια, σας αλλάζει προτεραιότητες και μπορεί εντελώς τυχαίως να αποξενωθείτε. Οι ισορροπίες διαταράσσονται, κάποιος ξεσπά, ακούτε αληθινές κουβέντες και μπορεί να νιώσετε και πολύ μόνοι. Επιλογή σας ήταν να το θυμάστε. Το χάνετε το παιχνίδι, έχετε άδικο πολύ στον έρωτα, στο τρόπο που φέρεστε, στις απαιτήσεις που έχετε ενώ είστε απών. Οι ελεύθεροι τι να πω η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας τα κάνουν μαντάρα. Αφήστε το καλύτερα.
Αρκετοί θα σας επιθυμήσουν ερωτικά, αυτό είναι το σίγουρο. Το θέμα είναι εσείς από ποια ζώδια θα γοητευτείτε και θα βρείτε ανταπόκριση; Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, σας προκαλούν μια ηρεμία. Μια ασφάλεια. Κουρνιάζετε. Τα Λιοντάρια και οι Τοξότες σας αναστατώνουν.. Φλέγεστε ολόκληροι!

magicfariel
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.