15 Ευφάνταστα άτομα που πήραν master στην διαφήμιση!

Μια διαφήμιση δεν αρκεί να είναι κατανοητή και όμορφη, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι δημιουργική και έξυπνη, ώστε να μπορέσει να τραβήξει την προσοχή του θεατή. Πόσο μάλλον αν δεν προβάλλεται στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, όπου όλοι λίγο πολύ παρατηρούμε τις διαφημίσεις, αλλά σε εξωτερικούς χώρους με banners.
Εκεί είναι ακόμη πιο δύσκολο το να αφιερώσει κάποιος χρόνο, για να εστιάσει στο νόημα της ιδέας του marketing. Ευτυχώς όμως, κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία και καταφέρνουν να βγάζουν αρκετά δημιουργικές διαφημίσεις, σαν αυτές που θα δεις στην συνέχεια!

Το καλύτερο marketing που έχει γίνει σε εταιρείες!


Και να θες να μην κοιτάξεις, όταν ανοίγει η γέφυρα το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό, μιας και φαίνεται το αυτοκίνητο σαν να βρίσκεται στον αέρα, προσπαθώντας να περάσει απέναντι.


Πως ήταν ο Βασιλάκης ο Καΐλας, που γυάλιζε παπούτσια στην μέση του δρόμου; Ε αυτός εδώ το πήγε ένα βήμα παραπάνω στήνοντας ολόκληρο ξύλινο κιόσκι για να μπορούν να κάθονται κιόλας.


Συνδυασμός φαγητού και τεχνολογίας. Σίγουρα ότι πιο έξυπνο μπορούσαν να σκεφτούν στα McDonald’s.


Και μετά έρχεται και αυτή εδώ η ιδέα, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη για κανένα λόγο, όσο μακριά και αν βρίσκεσαι.


Κουτάκια μπύρας μέσα στο λεωφορείο; Δεν παίζει να μην προσέξεις τι βρίσκεται στο χέρι σου, άσε που υποσυνείδητα τόση ώρα που το κρατάς θέλεις να πάρεις και συ μία.


Με το AXE λένε ότι πέφτουν όλες, οπότε αν κάποια πει όχι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σπάσεις το τζάμι.


Με την πρώτη ματιά σε μπερδεύει λίγο η εικόνα, αλλά είναι διαφημιστική αφίσα για βιβλιοπωλείο. Διαβάζεις και μπαίνεις στον ρόλο!


Εγώ και μόνο που το είδα αυτό το παγκάκι ένιωσα μια υπογλυκαιμία, που να καθόμουν κιόλας εκεί.


Η Coca Cola είναι light, εξού και ανεβαίνει προς τα πάνω αντί να πέφτει κάτω. Το έπιασες;


Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ότι κάτι είναι ασταμάτητο είναι να βάλεις την διαφήμιση σε κυλιόμενες σκάλες.


Από την μία το λες creepy και από την άλλη σου ανοίγει την όρεξη. Σημασία πάντως έχει ότι και να θέλεις δεν την ξεχνάς μια τόσο ξεχωριστή και εντυπωσιακή διαφήμιση!


Εδώ τώρα η ιδέα ήταν να δείξουν το πόσο απορροφητικό είναι το προϊόν και σίγουρα κατάφεραν να μας περάσουν το μήνυμα.


Ειδικά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπάρχουν πάρα πολλά μικρόβια, λόγω της πολυκοσμίας, οπότε τι καλύτερο θα μπορούσε να σκεφτεί η ομάδα του marketing του Dettol.


Το συνδύασαν ακριβώς όμως για να μοιάζει σαν να βγαίνει η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από το όχημα και να καθαρίζει τους δρόμους. Απλά τέλειο, δεν συμφωνείς;


Τι να πεις και για την Duracell? Πάντα ήταν μπροστά με τις διαφημίσεις που έβγαζε, αλλά αυτή εδώ νομίζω πως τις ξεπέρασε όλες!

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.