Θυμάστε την Κόρη της Ρέιτσελ και του Ρος από τα Αγαπημένα μας Φιλαράκια; Δείτε την Σήμερα, 14 Χρόνια Μετά και θα μείνετε Άφωνοι!

Θυμάστε το μωρό Έμμα του Ρος και της Ρέιτσελ στη σειρά Φιλαράκια;Χάρη σε αυτό το μωρό, οι θαυμαστές της σειράς ήλπιζαν στην επανένωση του ζευγαριού.

Είδαμε τους δυο τους να δένονται, καθώς της τραγουδούσαν ακατάλληλα τραγούδια για να κοιμηθεί…


Και επιτέλους στο τελευταίο επεισόδιο, τα ξαναφτιάξανε ως ζευγάρι. Πιθανόν η Έμμα έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφασή τους. Η Έμμα πλέον μεγάλωσε, αλλά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για το μωρό που την υποδυόταν…


Στην πραγματικότητα το μωρό Έμμα υποδύονταν δίδυμες αδερφές!

Είναι συχνό στις τηλεοπτικές σειρές να προσλαμβάνουν δίδυμα μωρά, καθώς αν ένα από τα δύο μωρά κλαίει ή είναι ανήσυχο, χρησιμοποιούν το άλλο.


Η Cali και η Noelle Sheldon μεγάλωσαν και έγιναν όμορφες έφηβες, και ακόμα ασχολούνται με την υποκριτική.

Πλέον είναι 14 ετών! Το πιστεύετε;


Η Noelle Sheldon έχει παίξει κάποιους ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους, και θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα της στο IMDB.


Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή της Cali Sheldon. Η πιο πρόσφατη ταινία της είναι το Rougarou, που κυκλοφόρησε το 2016.


Γνωρίζατε όμως ότι και τον γιο του Ρος, τον Μπεν, τον υποδύθηκαν δίδυμα αδέρφια;


Οι δίδυμοι είναι πλέον ενήλικες και έχουν πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Adam Sandler, Big Daddy, και στο τηλεοπτικό σόου της Disney, The Suite Life of Zack and Cody.


O Cole kai o Dylan Sprouse δεν ασχολούνται με την υποκριτική πια, αλλά ίσως ασχοληθούν ξανά όταν τελειώσουν τις σπουδές τους.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.