Πολάκης σε συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ: Δίνουμε 12 εκατ. και βγαίνουν και μιλάνε;

Σκληρή γλώσσα κατά των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ που αντιδρούν σε κυβερνητική τροπολογία για την αποζημίωση του οργανισμού της με 12 εκ. ευρώ για κάλυψη δαπανών και αερομεταφοράς και πλωτής μεταφοράς δαπανών, χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής.


«Δίνουμε 12 εκάτ. ευρώ στο ΕΚΑΒ και βγαίνουν και μιλάνε; Αντί να πουν ευλόγησον» τόνισε ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στην τροπολογία του που προβλέπει αποζημίωση 12 εκ. ευρώ υπέρ του ΕΚΑΒ για το 2016 και συνολική αναδρομική αποζημίωση 48 εκ. ευρώ για την περίοδο 2012-2015. Απάντησε, όμως, και στις αιτιάσεις των συνδικαλιστών περί έμμεσης απόπειρας ιδιωτικοποίησης των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ λέγοντας ότι οι καταγγελίες τους βασίζονται σε ρύθμιση που ψηφίστηκε το 1999 από το ΠΑΣΟΚ.

«Είπαν ότι πάμε για ιδιωτικοποίηση των διακομιδών. Και αναφέρονται σε διάταξη του 1999» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός. Εξήγησε, μάλιστα, ότι η τροπολογία του προβλέπει τη χρήση ιδιωτικών μέσων στην ακραία περίπτωση που υπάρξει καταστροφή όλων των μέσων του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε, μάλιστα, «τηλεοπτικό σόου» τις σημερινές κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ από άτομα που αντιλαμβάνονται ότι σε λίγο δεν θα έχουν ρόλο. «Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο» είπε ρίχνοντας τα βέλη του και στους επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΠΟΕΔΗΝ.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.