Χτένισμα Vang: Πώς να κάνεις το απόλυτο θηλυκό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Θέλετε το απόλυτα θηλυκό χτένισμα; Οι κυματισμοί είναι η απόλυτη πρόταση. Το χτένισμα Vang είναι κλασσικό και συγχρόνως μοντέρνο, ταιριάζει σε όλα τα μήκη και αναδεικνύει όλα τα χρώματα.
Ένα χτένισμα ρετρό, που όμως κατάφερε να γίνει η απόλυτη σύγχρονη τάση.

Κι αυτό χάρη στη διαχρονικότητα της θηλυκότητας που είναι σε θέση να δώσει στη γυναίκα.
Ιδανικό για σημαντικές στιγμές και εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις, ενώ σε μία πιο ανάλαφρη εκδοχή του, μπορείτε να το έχετε όλες τις ώρες.


Σε ένα κοντό μαλλί, μπορούμε να κάνουμε στυλιζαρισμένους κυματισμούς ώστε να προσδώσουμε μια αυστηρά θηλυκή γραμμή.


Στα καρέ και στα μεσαία μήκη, οι κυματισμοί αγκαλιάζουν το πρόσωπο, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του, ενώ δίνουν μια ρετρό εικόνα.


Μια γυναίκα με μακριά μαλλιά και χτένισμα Vang, μετατρέπεται σε σύμβολο θηλυκότητας και είναι σε θέση, με την εκρηκτική της παρουσία, να προσελκύσει όλα τα βλέμματα. Για να πετύχουμε αυτό το χτένισμα, χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές.


Πρώτα δημιουργούνται οι μπούκλες, συνήθως με τύλιγμα, και στη συνέχεια, αφού χτενιστούν τα μαλλιά, σταθεροποιούμε τους κυματισμούς που σχηματίζονται.

Διαδικασία:

Χτένισε τα μαλλιά σου κάνοντας την χωρίστρα στο πλάι στο σημείο που επιθυμείς. Σειρά τώρα έχει να τοποθετήσεις τα ρόλεϊ . Τα ρόλεϊ θα πρέπει να τοποθετηθούν όλα σε οριζόντια θέση και τα μαλλιά θα πρέπει να τα τυλίξεις όλα με τον ίδιο τρόπο, προς τα μέσα. (Δηλαδή θα τοποθετείς πάντα την τούφα των μαλλιών πάνω από το ρόλεϊ και θα τυλίγεις) Για να κρατηθεί σταθερά το κάθε ρόλεϊ χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.