Αδιανόητο: Καταδικάστηκε επειδή είχε s@x tape με... φίδι!

Ένας άνθρωπος από το νοτιοδυτικό Λονδίνο καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση, για κατοχή αρχείου κτηνοβατικής πορνογραφίας συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο που έδειχνε κάποιον να κάνει σεξ με φίδι.

Ο Cyprian Okoro είχε όλα τα «σκατά» στο τηλέφωνό του, η πλειοψηφία των οποίων του είχε σταλεί μέσω WhatsApp, συμπεριλαμβανομένων -πέραν του sex tape με το φίδι- βίντεο γυναικών που κάνουν σεξ με σκυλιά, μιας γυναίκας που χαμουρεύεται με ένα άλογο, καθώς και μιας άσεμνης φωτογραφίας ενός δίχρονου αγοριού.O Cpyrian Okoro πήρε προσωρινά αναστολή από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο το 2013, ενώ το 2014 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών, με αναστολή 18 μηνών. Ο δικαστής, Richard Hone QC, δήλωσε: «Είναι πολύ τυχερός που δεν θα φυλακιστεί αμέσως. Θα ήταν άδικο, βέβαια, να τεθεί αμέσως στη φυλακή, όταν το πρώτο δικαστήριο του έδωσε μια ποινή με αναστολή - ακόμη και αν κάτι τέτοιο ήταν αρκετά επιεικές». Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του βίντεο με το φίδι, ο Okoro κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες, πλην δύο. Το δικαστήριο χαρακτήρισε τις εικόνες του βίντεο «κατάφωρα προσβλητικές και αηδιαστικές».

Ο Okoro θα έχει να δώσει πολλές εξηγήσεις για αυτήν του την πράξη μες στη φυλακή, μετά την καταδίκη του στις 30 Σεπτεμβρίου.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.