IPhone 7: Τότε κυκλοφορεί στην αγορά!

Η τιμή του θα κινείται στα επίπεδα τιμών της προηγούμενης συσκευής -Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μόνο όμως οι χρήστες συσκευών Mac ή με το λειτουργικό σύστημα iOS θα είναι σε θέση να την δουν.
Στις 20:00 ώρα Ελλάδας (10:00 στο Σαν Φρανσίσκο) σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η Apple θα λυτρώσει το παγκόσμιο κοινό από την περιέργεια και την αγωνία για το πώς θα είναι τελικά το καινούργιο της smartphone. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, τηρώντας την παράδοση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ιδρυτής και δημιουργικός νους της εταιρείας, Στιβ Τζομπς, θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο iPhone 7.

Όπως συμβαίνει παγίως με κάθε νέα γενιά iPhone, τα σενάρια, οι εκτιμήσεις και οι υποθέσεις για το ποια ακριβώς θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, οργιάζουν. Παρόλ’ αυτά και μολονότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ακόμη και φωτογραφίες του τηλεφώνου, της συσκευασίας του κ.λπ, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ούτε καν για το ότι θα ονομάζεται, όντως, iPhone 7.

Όλες οι απορίες θα λυθούν αμέσως μόλις ο Τιμ Κουκ ανέβει στη σκηνή του Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από τον διαδικτυακό κόμβο της Apple, μόνο όμως οι χρήστες συσκευών Mac ή με το λειτουργικό σύστημα iOS θα είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν ζωντανά.Οι ημερομηνίες διάθεσης του νέου iPhone στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά δεν είναι ακόμη γνωστές, ούτε βέβαια η τιμή του. Εκτιμάται όμως ότι, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού στην κατηγορία των smartphone, το iPhone 7 -ή όπως αλλιώς μπορεί να βαφτίσει η Apple την 7η γενιά του μοντέλου- θα κινείται στα επίπεδα τιμών της προηγούμενης συσκευής. Και εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να είναι φθηνό.

Στη σκιά του προστίμου-μαμούθ των 13 δισ. δολαρίων με το οποίο η Κομισιόν απειλεί την Apple να καταβάλει για αναδρομική φοροαποφυγή, η πιο δημοφιλής εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο αναμένεται να δημιουργήσει μια καινούργια φρενίτιδα παραγγελιών και αγορών του νέου της smartphone. Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει καινούργιες συσκευές το φθινόπωρο, έτσι ώστε να κλείνει θριαμβευτικά το έτος, λόγω των αυξημένων πωλήσεων. Επίσης, κατά παράδοσιν αναμένονται τεχνολογικές καινοτομίες από την Apple -αν και είναι σαφές ότι τα μοντέρνα «θαύματα» τελείωσαν μαζί με τον πρόωρα θανόντα οραματιστή και φυσικό ηγέτη του σημερινού βιομηχανικού κολοσσού, του Στιβ Τζομπς.Οι εικασίες σχετικά με τις καινοτομίες που θα φέρει το νέο iPhone μιλούν κυρίως για κατάργηση της υποδοχής για τα συμβατικά, ενσύρματα ακουστικά, τα οποία θα αντικατασταθούν με ασύρματα bluetooth. Γίνεται επίσης λόγος για βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή με διευρυμένες λειτουργίες του φλας ή ακόμη και με δύο διαφορετικούς φακούς για κορυφαία ευκρίνεια και αυξημένες δυνατότητες εφέ.

Λέγεται ότι το iPhone 7 θα διαθέτει κεντρικό πλήκτρο home ευαίσθητο στην πίεση, θα είναι αδιάβροχο, η χωρητικότητα της ενσωματωμένης μνήμης του θα ξεκινά από τα 32 GB και στο οπίσθιο κάλυμμά του δεν θα υπάρχουν πλέον οι δύο οριζόντιες γραμμές, δηλαδή οι κεραίες της συσκευής, γύρω από τις οποίες υπήρχε έντονη αμφισβήτηση.Θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη όπως και το iPhone 6, δηλαδή σε μέγεθος οθόνης 4,7 ιντσών και 5,5 για την έκδοση Plus. Κάποια νέα χρώματα ενδέχεται να προστεθούν στην ήδη γνωστή από τα προηγούμενα μοντέλα ποικιλία.

Γενικότερα, πάντως, οι πιο απαιτητικοί οπαδοί των gadget ψηφιακής τεχνολογίας, θεωρούν ότι το iPhone 7 θα είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο, ένας προπομπός της αληθινής επανάστασης, την οποίαν θα φέρει το μεθεπόμενο μοντέλο, δηλαδή το iPhone 8. H Apple, ωστόσο, σύμφωνα με φήμες, προβλέπει «τσουνάμι» παραγγελιών, γι’ αυτό και έχει ήδη αυξήσει την παραγωγή του iPhone 7 στα εργοστάσιά της στην Κίνα.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.