Μην αφήνεις κανέναν να ρουφάει την ενέργειά σου

Τα ενεργειακά βαμπίρ είναι άνθρωποι που προσπαθούν συνειδητά η ασυνείδητα να αντλήσουν διαρκώς ζωτική ενέργεια από τους γύρω τους και θρέφονται από αυτή.
Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα. Αισθάνεστε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους.

Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.» .

Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο. Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.

Τα άτομα αυτά εκδηλώνουν τις παρακάτω συμπεριφορές. Όταν τις αντιληφθείτε είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από αυτούς .

1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία

2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα

3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι

4. Ενοχλούνται ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ

5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να ΠΟΝΑΝΕ

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.

Πώς σταματάτε τους άλλους να θρέφονται από εσάς κι εσάς από αυτούς ;

Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο. Καθαρή και συνειδητή επιλογή. Δεν χρειάζονται ούτε τελετές ούτε κάτι άλλο. Απλά καθαρή και συνειδητή επιλογή.
Όχι άλλο θρέψιμο. Σταματώ το θρέψιμο. Καθώς κάνετε την επιλογή πρέπει να αποσυνδεθείτε από αυτούς .

Παντού γύρω μας υπάρχει ελεύθερη αδιάκοπη και αστείρευτη ενέργεια για όλους κυρίως από τη φύση (ήλιος). Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αλληλεπιδρούν με τη φύση γι’ αυτό στρέφονται και ρουφούν ενεργειακά τον διπλανό τους. Για να πάψει αυτό , το άλφα και το ωμέγα είναι η αγάπη και η αποδοχή… πρώτα προς τον εαυτό μας και στη συνεχεία προς το όλον .


πηγή : anapnoes
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.