Νύφη ξεσπάει σε δάκρυα όταν λέει το τελευταίο αντίο στον ετοιμοθάνατο σκύλο της την ημέρα του γάμου της.

Τα σκυλιά γίνονται αναμφισβήτητα ένα μέρος της οικογένειάς μας από τη στιγμή που θα μπουν στα σπίτια μας.
Είναι κάτι περισσότερο από «κατοικίδια ζώα», είναι οι φίλοι μας, οι κολλητοί μας, και η σιωπηλή υποστήριξη μας.

Αυτά τα τετράποδα είναι τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα που συναντήσαμε ποτέ. Μερικές φορές τα αγαπάμε περισσότερο κι από κάποιους που έχουν δύο πόδια.

Και όλα αυτά σημαίνουν ότι, όταν έρθει η ώρα να πούμε αντίο στα αγαπημένα μας κουτάβια, είναι εξίσου δύσκολο, όπως όταν λέμε αντίο σε ένα από τα «ανθρώπινα» μέλη της οικογένειας μας.

“Έπρεπε να αποχαιρετήσω το σκυλί μου, τον Ruby, εξαιτίας όλων των ιατρικών θεμάτων του, και να τον απαλλάξω από το κλάμα και τον πόνο του. Αυτή ήταν μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μου.”

Αλλά, στο τέλος, είναι πάντα καλύτερο να βλέπεις τους αγαπημένους σου να μην πονάνε πια, και να ελπίζεις ότι θα είναι ήρεμοι και χαρούμενοι σε μια άλλη ζωή.

Η αναπόληση των ωραίων στιγμών μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε χειρότερα. Για την Kelly O’Connell αυτές οι αναμνήσεις θα διαρκέσουν για πάντα με αυτή την καταπληκτική φωτογραφία, που τραβήχτηκε την ημέρα του γάμου της, 8 μέρες πριν το μεγάλο ταξίδι του Charlie Bear.

Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο στα 15 του χρόνια, και η O’Connell ήξερε ότι θα χάσει κάποια μέρα τον “άνθρωπό της,” όπως εκείνη τον αποκαλούσε.

Η O’Connell έβαλε την αδελφή της, και κουμπάρα της, Katie Lloyd να φέρει το σκυλί στο μυστήριο του γάμου.

Τα συναισθήματα τους είναι χαραγμένα στις φωτογραφίες. Παρόλο που ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή, πιστεύουμε ότι η O’Connell ήθελε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή μαζί της ο αγαπημένος της σκύλος.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.