Παρέλυσε μέσα στο Ντους και Άρχισε να Ουρλιάζει. Όταν την είδε η Μητέρα της, ΠΑΓΩΣΕ…

Μία έφηβη είχε χάσει την ομιλία της λόγω μιας σπάνιας ασθένειας, αλλά αφού υποβλήθηκε σε μια επείγουσα εγχείρηση, ως εκ θαύματος μπόρεσε να ξαναμιλήσει. Φαίνεται όμως πως θεραπεία κάνναβις έχει συνεισφέρει σε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να κουνηθεί λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που την άφησε παγιδευμένη στο σώμα της λίγο μετά τα 10α γενέθλιά της.

Το Σάββατο όμως, αφού ξύπνησε από το χειρουργείο όμως, άρχισε να μιλάει. Κανείς δεν το πίστευε!Προς το παρόν λέει βασικές λέξεις, όπως: “ναι,” “όχι,” “σε ευχαριστώ” – αλλά δεν μπορούσε να πει καμία από αυτές μετά την ασθένειά της το 2012.


Η ανακάλυψη έγινε όταν μια νοσοκόμα ρώτησε την Grace αν ήθελε να τη βοηθήσει να φτιάξει το μπλουζάκι της και εκείνη απάντησε “ναι”.

Έχει ενθουσιαστεί με αυτό που έχει συμβεί και νιώθει απίστευτη ευγνωμοσύνη γι’αυτό το δώρο που δόθηκε.

Ο νευρολόγος και ο λογοθεραπευτής της νιώθουν πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την ανακάλυψη. Μέχρι τώρα υποθέτουν πως η παραπάνω χαλάρωση που της πρόσφερε η αναισθησία ή η θεραπεία που έκανε με φαρμακευτική κάνναβη τα τελευταία χρόνια, ευθύνονται γι’αυτή την αλλαγή.


Όπως και να’χει, θεωρούν την εξέλιξη αυτή πραγματικό θαύμα. Βέβαια, έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, αλλά έχει κάνει κάποια πολύ σημαντικά βήματα.


Αυτό το περιστατικό από μόνο του δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η φαρμακευτική κάνναβις λειτουργεί, αν και με τον καιρό οι γιατροί έχουν καταγράψει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις θεραπευτικές της ιδιότητες.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τότε που ξεκίνησε αυτή την αγωγή είχε μόνο βελτίωση η κατάστασή της, είτε στο τρόπο που έλεγχε το σώμα της, είτε στους ήχους που παρήγαγε. Της ευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα και να νιώσει και πάλι ελεύθερη μέσα στο σώμα της!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.