Φιλόδοξη αράχνη πιάνει στον ιστό της ένα φίδι, και αμέσως μετά όλοι οι εφιάλτες σας γίνονται πραγματικότητα.
Η Αυστραλία είναι μια όμορφη χώρα που είναι γεμάτη από υπέροχες παραλίες και έχει ζεστές θερμοκρασίες όλο το χρόνο, για να μην αναφερθούμε στα αξιολάτρευτα κοάλα τα οποία ερωτεύονται όλοι οι τουρίστες. Η Αυστραλία, όμως, δεν είναι μόνο για διασκέδαση και παιχνίδια. Σε αυτή τη χώρα ζουν τα επικίνδυνα ζώα του κόσμου.
Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, από το απειλητικό πετρόψαρο που μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο μέχρι το τσίμπημα της μέλισσας που μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην αναπνοή. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από 30 θανατηφόρα ζώα από κάθε είδος, από τα θηλαστικά, τα έντομα, τα ερπετά, και τη θαλάσσια ζωή.

Είναι αυτονόητο ότι, όταν θα συναντήσετε κάποιο από αυτά τα θανατηφόρα πλάσματα, θα μείνετε μακριά τους. Τα μέλη μιας οικογένειας στο Kalgoorlie, ήταν μάρτυρες σε μια επική μάχη ανάμεσα σε ένα καφέ φίδι και σε μια κόκκινη αράχνη. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ποιος ήταν ο νικητής.
Ο γιος του Jamii-Leigh Marwick, Eamon, ήταν ενθουσιασμένος που βρήκε ένα καφέ φίδι να παλεύει με μια κόκκινη αράχνη.

Το φίδι πιάστηκε στον ιστό της αράχνης στο υπόγειο της οικογένειας.


Το φίδι κουνούσε το σώμα του μπρος πίσω. Ο Marwick σκέφτηκε να το ελευθερώσει.

Αν η αράχνη είχε ήδη τσιμπήσει το φίδι, δεν υπήρχε νόημα να το ελευθερώσει.


Το φίδι πιάνει το το θήραμά του από την κοιλιά.

Η αράχνη, στη συνέχεια, τύλιξε το φίδι μέσα στον ιστό της.


Μπορεί το φίδι να κέρδισε αυτή τη μάχη, είχε όμως θλιβερή κατάληξη.

Ο Marwick σκότωσε το φίδι, καθώς προσπαθούσε να το πιάσει. “Τυχαία έπεσε το γυάλινο βάζο ενώ προσπαθούσα να το πιάσω από στο κεφάλι του”, έγραψε στο Facebook .Παρακολουθήστε τη μάχη του φιδιού και της αράχνης στο παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο.
  

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.