Νέα αποκαλυπτική έρευνα : Οι γυναίκες απιστούν το ίδιο με τους άντρες...

Όσοι πιστεύουν πως μόνο...

οι άνδρες είναι γενετικά φτιαγμένοι για να κερατώνουν, πλανώνται. Μία νέα μελέτη από τα Πανεπιστήμια του Τέξας και της Καλιφόρνια εξηγεί γιατί ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες.
Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από προηγούμενες έρευνες, επιστήμονες και ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως η άποψη πως οι γυναίκες είναι κυρίως μονογαμικά όντα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας... αστικός μύθος.

Αντίθετα, οι γυναίκες έχουν φτιαχτεί έτσι από τη φύση τους, ώστε να έχουν πάντα ένα Plan B κάθε φορά που βρίσκονται σε σχέση. Οι σύγχρονες γυναίκες δηλαδή «περνούν» την σχέση τους από συνεχόμενα τεστ και δεν διστάζουν να την εγκαταλείψουν –και να απιστήσουν το σύντροφό τους- αν βρουν κάποιον άλλον καλύτερο.

Η ειδικός σε θέματα σχέσεων, Κλάρι Πρέντεργκραστ, υποστηρίζει πως οι γυναίκες βλέπουν πια τις σχέσεις όπως βλέπουν την δουλειά τους. Μερικές μπορεί να είναι ευχαριστημένες από το εργασιακό περιβάλλον και τα χρήματα που παίρνουν, αλλά θα εξετάσουν σοβαρά μία νέα πρόταση. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις τους.

Η ίδια επισημαίνει πως πολλές απατημένες γυναίκες αρχίζουν και είναι πιο καχύποπτες στις μελλοντικές τους σχέσεις, έχοντας μία «πισινή» σε περίπτωση που πληγωθούν ή πάει κάτι στραβά.

Εν τέλει η έρευνα επικεντρώνεται στις άτεκνες γυναίκες, καθώς θέλουν να βρουν τον κατάλληλο άνδρα για την ανατροφή των παιδιών τους... και θα το κάνουν ακόμη και αν χρειαστεί να απιστήσουν.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.