Ο Ελληνας δούλος κρατάει την ομπρέλα στον Γιουνκέρ!!! Το όραμα της Αριστεράς και της Δεξιάς..
του Γεράσιμου Χουντάλα
Εικόνες αποικιοκρατίας μεταδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη με την συνέντευξη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην γερμανική εφημερίδα FAZ, καθίμενο σε ελληνική ταβέρνα όπου ο κομισάριος έθεσε θέμα νομίσματος σχολιάζοντας "Χαίρομαι που βλέπω ότι στον τιμοκατάλογο ακόμα έχουν τις τιμές σε ευρώ"!

Το ζήτημα είναι ότι η συνέντευξη μεταδόθηκε με έναν Ελληνα να του κρατάει την... ομπρέλα, καθόλη την διάρκειά της στέλνοντας μηνύματα για το πώς βλέπει η Ευρώπη και ειδικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γερμανία την Ελλάδα!Σκηνές από τον αμερικανικό Νότο πριν από τον εμφύλιο, με τον μαύρο δούλο να κρατάει την ομπρέλα στον αφέντη για να μπορέσει αυτός να διαβάσει ανενόχλητος από τις ακτίνες του ήλιου την γερμανική εφημερίδα του.

Ανεξάρτητα, αν η ουσία του όλου σκηνικού ήταν να δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει ανοιξει υπογείως στην ΕΕ η συζήτηση για το ελληνικό νόμισμα (άσχετο αν αυτή δεν σταμάτησε ποτέ), η σημειολογία των συγκεκριμένων σκηνών λένε πολλά.

Να θυμήσουμε ότι διευθυντής του γραφείου της ΕΕ και ουσιαστικός άρχων της ΕΕ είναι ο Γερμανός Μάρτιν Σελμάγιερ που θυμίζει σε πολλά τους Βαυαρούς αντιβασιλείς του Όθωνα απέναντι στην Ελλάδα΄Άρμανσμπεργκ, Μάουρερ, Έιντεκ: Σκληρός, υπερόπτης και αντιμετωπίζει τους Ελληνες σαν ανθρώπους β' κατηγορίας...

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.