Χρειάστηκε να πεθάνει ο ένας από τους δύο για να μάθει όλος ο κόσμος γι’ αυτόν τον υπέροχο έρωτα

Ο 30χρονος Αποστόλης, γνωστός στο twitter ως @moloch82 έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σαν σήμερα, το 2012. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του ’12 μιλούσε καθημερινά με χρήστες που είτε γνώριζε είτε δεν είχε συναντήσει ποτέ στην ζωή του.
Ο 30χρονος Αποστόλης, γνωστός στο twitter ως @moloch82 έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σαν σήμερα, το 2012. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του ’12 μιλούσε καθημερινά με χρήστες που είτε γνώριζε είτε δεν είχε συναντήσει ποτέ στην ζωή του.Χρησιμοποιώντας το hashtag #TolislovedMaria εκδήλωνε συνεχώς την αγάπη του για τη Μαρία, την κοπέλα του. Ήταν μαζί από τα δεκαοκτώ τους.

Στο blog του, το docamiok.blogspot.gr κατέγραφε την περιπέτεια της υγείας του ανάμεσα σε άλλα. Το τελευταίο ποστ ήταν στις 7 Ιουλίου του 2012. Στο προτελευταίο, αυτό της 17ης Απριλίου του ίδιου έτους, έγραφε τα εξής:

«Φυσικά και σκέφτομαι το θάνατο. Τυπικά τουλάχιστον οι πιθανότητες επιβίωσης στον αγώνα μου είναι σημαντικά εναντίον μου. Σε στιγμές φιλοσοφίας όμως καταλαβαίνω το εξής: είμαστε όντα περίεργα αγαπητέ. Ο θάνατος μου θα έρθει -μάλλον- είτε στον ύπνο μου, είτε σε κάποιο κώμα, είτε με κάποια ανακοπή, στα πλαίσια του καρκίνου. Μάλλον. Υπάρχουν ελπίδες να σκάσω από το φαγητό νωρίτερα.

Μετά το θάνατό μου όμως για μένα μαύρο. Ένας βαθύς ασυνείδητος ύπνος. Μετά τίποτα. Ούτε ανησυχία, ούτε σκέψεις, ούτε πόνος, ούτε φόβος, ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, ούτε γέλιο, ούτε κλάμα. Τίποτα. Τότε τι φοβόμαστε; Τι μας νοιάζει το μετά αν δεν θα είμαστε εκεί για να το αντιληφθούμε; Καταλήγω ότι απλώς κάποιους τους αγαπάμε πιο πολύ από εμάς.

Φοβάμαι περισσότερο πια για το τι θα απογίνουν οι άλλοι, κάποιοι περισσότερο από άλλους. Για τον πόνο που θα τους προξενήσω, το ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για να το πάρω πίσω. Δεν είμαστε τόσο εγωιστικά όντα τελικά. Υπάρχει και η άλλη βέβαια όψη, άκρως εγωιστική. Γιατί να συνεχίζει η ζωή να “ζείται” -παθητική κι ας μην υπάρχει- αν δεν είμαι εγώ στον κόσμο.

Τι μέρες, νύχτες, χαμόγελα, στιγμές με πλεγμένα χέρια, παιχνίδια στην κουζίνα, αδιάφορους καυγάδες, βόλτες στην καλοκαιρινή Αθήνα, ταινίες, βιβλία, μουσικές θα χάσω.

Γράφοντας το παραπάνω, βούρκωσα στις δύο τελευταίες σειρές. Τελικά είμαστε εγωιστές. Θέλω να μείνω κι άλλο εδώ».

Την επομένη του θανάτου του, το ελληνικό τουίτερ οικειοποιήθηκε το hashtag #TolislovedMaria, αποτίοντας φόρο τιμής και στον Τόλη, αλλά και στον 12χρονο έρωτα του ζευγαριού που θα συνεχιζόταν μέχρι να γεράσουν κι οι δυο τους αν δεν τους χώριζε ο θάνατος.Πολλοί τους θυμήθηκαν, σήμερα, 4 χρόνια μετά και το συγκινητικό #TolislovedMaria έγινε το Νο1 trending topic της χώρας…


Σαν σημερα, 4 χρονια πριν #TolisLovedMaria , και την αγαπησε τοσο δυνατα που μας εχει μεινει ακομα στην μνημη μας.
Να χαμογελατε.

— Ειμαι δρακος (@bouitsa) September 23, 2016
“Θέλω να μείνω κι άλλο εδώ”. #tolislovedmaria

— Σούπερμαν (@iKyriacos) September 23, 2016
Όταν η Αγάπη έχει δύναμη #tolislovedmaria

Δυνατές στιγμές ανθρώπων
που γνωρίσαμε .

— SimonLeone (@SimonLeone) September 23, 2016
Να βρουμε ολοι εναν Τολη και μια Μαρια , αυτο μας ευχομαι.#tolislovedmaria

— mpap (@mpapgeorge_girl) September 23, 2016
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.