Η πιο σκληρή κριτική για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η εκπομπή της είναι κάτω του μετρίου και…»

Τις ικανότητες της στην πρωινή ζώνη του Ε δοκιμάζει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου, δείχνοντας αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα. Ωστόσο η πρόσφατη κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη μάλλον θα την έκανε να χάσει το βήμα της. Δείτε τι έγραψε στο Βήμα της Κυριακής.
«Κι ενώ κάποιοι μετρούν αντίστροφα με το ενδεχόμενο του μαύρου να τους απειλεί, κάποιοι άλλοι έκαναν πρεμιέρα των εκπομπών τους με την ψυχολογία τού «δεν τρέχει και τίποτα». Αρκούσε ένας ολιγόλεπτος πρόλογος δήθεν τάχα μου ή συμβολικές κινήσεις της πλάκας, όπως το να ντυθούν για παράδειγμα στα λευκά. Προφανώς δεν βρέθηκε κάποιος να τους πει ότι το λευκό συμβολίζει την αγνότητα, η οποία προ πολλού έχει εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό, και όχι την αντίσταση. Αλλά πάντα έτσι ήταν η κατάσταση στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Ακόμη και οι τίτλοι τους παραπέμπουν σε αυθεντικό τρολάρισμα: «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω», «Ετοιμο το πρωινό», «La biri biri» και μη χειρότερα. Τη διαφορά κάνει μόνο η δεύτερη, την οποία παρουσιάζει το ζευγάρι Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου και η οποία δεν βυθίζεται στα τάρταρα της υποκουλτούρας. Προσπαθεί να δείχνει ένα πρωινό μαγκαζίνο σαν αυτά που βλέπουμε τα τελευταία είκοσι χρόνια και παράλληλα προστατεύεται από το γεγονός ότι ο παρουσιαστής είναι ηθοποιός του θεάτρου και δεν υποκύπτει στους πειρασμούς της μπουρδολογίας.

gram

Η χειρότερη περίπτωση είναι αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, με εκπομπή αδιάφορη και κάτω του μετρίου λόγω περιεχομένου, την οποία σύμφωνα και με τις πρώτες μετρήσεις δεν φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Πολύ μέτρια η ανταπόκριση στην έναρξη και συνεχής μείωση των ποσοστών στη συνέχεια. Χαρακτηριστικά, την περασμένη Τετάρτη την εκπομπή παρακολούθησαν μόλις 74 χιλιάδες τηλεθεατές. Η συγκεκριμένη εκπομπή απλώς αναμασά κουτσομπολιά και αδιάφορα γεγονότα κατά κύριο λόγο. Η μόνη έντονη αλλαγή που παρατηρείται συνολικά είναι η μετάβαση από την εποχή του υαλουρονικού στην αλόη και στο χαβιάρι, για τα οποία κάθε τρεις και λίγο οι φωτοσοπαρισμένες παρουσιάστριες προσπαθούν να μας πείσουν να τα αγοράσουμε, να τα φορέσουμε, να τα φάμε και να τα πιούμε. Με τις υγείες μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.