Έχεις χαθεί μέσα στη σχέση σου. Το καταλαβαίνεις;

Ίσως εσύ να μην το βλέπεις, αλλά άκου όλα αυτά που σου λένε οι φίλοι σου. Πως ήσουν και πως είσαι; Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά τώρα είσαι χειρότερη, αλλά σίγουρα διαφορετική αν κάπου ανάμεσα στον μεγάλο έρωτα που ζεις και στην κοινωνική ζωή περπατάς πάνω σε ένα συννεφάκι που δεν σε αφήνει να δεις τις πραγματικά σου συμβαίνει.
Και συνήθως αυτά που μας λένε οι φίλοι μας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σωστά, αλλά εμείς δεν έχουμε εκείνη τη στιγμή την καθαρή ματιά που χρειαζόμαστε. Σου λένε ότι αντιδράς διαφορετικά σε καταστάσεις ή πως δεν αντιδράς καθόλου εκεί που θα έπρεπε; Μήπως έχεις αρχίσει να γίνεσαι πιο πολύ σαν τον φίλο σου αντί η δική του συμπεριφορά να σε βοηθήσει να ολοκληρωθείς;

Τα σημάδια είναι πολλά και στα έχουν δείξει. Ίσως να τα έχεις δεις και μόνη σου, αλλά να μην τους έδωσες σημασία. Κορίτσι κάνεις μεγάλο λάθος. Μην αφήνεις μια σχέση να τρώει αυτό που είσαι και να σε κάνει να αλλάξεις ως άνθρωπος γιατί σε αυτή τη σχέση πρέπει να σταθείς ακριβώς έτσι όπως είσαι. Για αυτό που είσαι βρίσκεσαι σε τούτη τη σχέση.

Αυτό μην το ξεχνάς!
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.