Η beauty editor του govastileto.gr προτείνει: Nail contouring για να δείχνουν τα νύχια σας μακριά σε χρόνο dt

Έχουμε γνωρίσει τον μαγικό κόσμο των φωτοσκιάσεων εδώ και καιρό. Ακόμη καλύτερα έχουμε χρησιμοποιήσει την τεχνική αυτή για να σμιλέψουμε μάγουλα, ζυγωματικά, στήθος, πόδια, σχεδόν σε κάθε ακάλυπτο σημείο του κορμιού μας.
Τώρα ήρθε η στιγμή να την χρησιμοποιήσουμε και στα νύχια μας. Ναι καλά διαβάζετε. Είναι ένα trick που χρησιμοποίησε η μανικιουρίστ, Jin Soon Choi, για τον οίκο Vera Wang για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να δώσει την ψευδαίσθηση των πιο μακριών νυχιών σε χρόνο ρεκόρ.Μπορείτε να το πετύχετε με 2 τρόπους:

1. Περνάτε με διάφανη βάση όλο το νύχι. Στη συνέχεια βάφεται με το χρώμα που έχετε επιλέξει, αφήνοντας άβαφτα τα σημεία δεξιά και αριστερά του νυχιού. Τελειώνεται με το στεγνωτικό σας.

2. Επιλέξτε 1 χρώμα σε 2 αποχρώσεις (μία ανοικτή και μία πιο σκούρα) . Αφού έχετε περάσει με βάση τα νύχια σας, τα βάφετε με την πιο ανοικτή απόχρωση. Στη συνέχεια, αφήνοντας πάλι δεξιά και αριστερά κενό, βάφεται με την πιο σκούρα μόνο το μέσον του νυχιού σας. Τέλος σφραγίζεται πάλι το βερνίκι σας με ένα στεγνωτικό.Είναι ένα γρήγορο και «μαγικό» κόλπο να δείξουν τα κοντά νύχια πιο μακριά σε χρόνο ρεκόρ. Μπορείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτικό για matte αποτέλεσμα (είτε στη μέση, είτε στα άκρα) δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ένταση.
Πειραματιστείτε, δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς και τολμήστε το νέο nail trend: το nail contouring.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.