8 Μυστικά Ομορφιάς, για να Κάνετε τα Μάτια Σας Ακαταμάχητα

Τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Γι” αυτό δεν μας κάνει έκπληξη, που οι γυναίκες ψάχνουν μεθόδους για να κάνουν τα μάτια τους μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά.
Μοιραζόμαστε μαζί σας 8 χρήσιμες συμβουλές, για το πως να τονίσετε την ομορφιά των ματιών σας.


Περιποίηση φρυδιών

Τα όμορφα φρύδια μας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορούμε να τα τονίσουμε με τη βοήθεια μολυβιού, σκιάς ή μάσκαρας σε παρόμοια απόχρωση με το χρώμα των φρυδιών.


Χρήση highlighter

To highlighter είναι ένα προϊόν που προσφέρει λάμψη στο δέρμα. Για να γίνουν τα μάτια πιο εντυπωσιακά, εφαρμόζουμε το προϊόν στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο εξωτερικό περίγραμμα του φρυδιού.


Φτιάχνουμε eyeliner

To eyeliner δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας, γι” αυτό χωρίς δισταγμό φτιάξτε με μολύβι ή eyeliner ένα ωραίο γατίσιο περίγραμμα.


Φτιάχνουμε smokey eyesΤα smokey eyes είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μακιγιάζ ματιών. Ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας και τονίζει ιδιαίτερα τα μάτια.


Δεν ξεχνάμε το λευκό μολύβι

Για να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα, στην εσωτερική γωνία του ματιού κάντε μια τελεία με ένα λευκό μολύβι και στη συνέχεια απλώστε με ένα βουρτσάκι. Επιπλέον, μπορείτε στην εσωτερική γραμμή του ματιού να εφαρμόσετε επίσης λευκό μολύβι, για να ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Γυρίζουμε τις βλεφαρίδες αποτελεσματικά

Με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων γυρίστε τις βλεφαρίδες σας, για να φαίνονται φυσικές.


Μακραίνουμε τις βλεφαρίδες

Για να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας, με το βουρτσάκι της μάσκαρας περάστε τις βλεφαρίδες μια στρώση από τις ρίζες ως τις άκρες. Στη συνέχεια, γυρίστε κάθετε το βουρτσάκι, και περάστε κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά ακόμα μια στρώση.


Εφαρμόζουμε ανοιχτόχρωμο κραγιόν

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα μάτια σας, μην εφαρμόσετε έντονο χρώμα κραγιόν. Το ανοιχτόχρωμο κραγιόν ή το περλέ μπεζ χρώμα θα χαρίσουν όλη την προσοχή στα μάτια σας.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.