8 Λόγοι που αξίζει να κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ!

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί αν θα έπρεπε να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για να βγεις ραντεβού με εκείνο το αγόρι που σου αρέσει; Η αλήθεια είναι ότι δίνουμε μεγάλη σημασία στο ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση και γίνεται πολλές φορές θέμα τιμής.
Είμαι σίγουρη ότι η σκέψη “Αν του αρέσω, θα μου τηλεφωνήσει” έχει περάσει αρκετές φορές από το μυαλό σου. Είναι, όμως, λάθος να περιμένεις να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κίνηση. Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν άκουγες μόνο τα συναισθήματα σου και αν καταλάβαινες ότι με το να ζητάς εσύ πρώτη να βγείτε ραντεβού δε θα χάσεις την αξιοπρέπεια σου.


Γιατί πρέπει μια γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση


1. Σου αρέσει κάποιος; Του το λες.Είναι τόσο απλό. Πλησίασε τον και χαιρέτησε τον. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβει ότι θέλεις να του μιλήσεις. Δε χρειάζεται να αρχίσεις να του μιλάς για παιδιά και οικογένεια. Αν δεις ότι δεν σε χαιρετάει και αυτός, τότε απλά ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρεται.
2. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, το ίδιο και ο έpωτας σουΕνώ εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να του ζητήσεις εσύ πρώτη να βγείτε ραντεβού, ο έpωτας σου βγαίνει με κάποια άλλη. Σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο σου άσκοπα. Δε μπορείς να περιμένεις χρόνια μέχρι να ζητήσεις ραντεβού από κάποιον. Στο κάτω κάτω κανείς δεν περιμένει τόσο πολύ καιρό.
3. Μην αφήσεις τις φίλες σου να σε κρίνουνΌταν λες στις φίλες σου ότι σου αρέσει κάποιος, συνήθως σε συμβουλεύουν να δείξεις ανωτερότητα. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν, όμως, είναι σου πουν να ακούσεις την καρδιά σου. Είμαι σίγουρη ότι αν κινηθείς εσύ πρώτη, οι φίλες σου θα σε κρίνουν. Μην αισθανθείς, όμως, άσχημα. Εσύ απλά ακολούθησες τα συναισθήματα σου και έκανες αυτό που φαινόταν σωστό.
4. Είναι ένας καλός τρόπος να δεις αν του αρέσεις κι εσύΜόνο αν τον πλησιάσεις εσύ πρώτη, θα μπορέσεις να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται και αυτός. Τουλάχιστον θα μπορέσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει.
5. Οι εσωστρεφείς δεν μπορούν να κάνουν την πρώτη κίνησηΑν είσαι ντροπαλή, τότε πιθανόν να δυσκολεύεσαι όταν ερωτεύεσαι κάποιον αφού δε μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου εύκολα. Αν θέλεις, λοιπόν, να διευκολύνεις την κατάσταση και να απαλύνεις τον πόνο σου, τότε στείλε εσύ πρώτη μήνυμα. Να δεις που θα απαντήσουν θετικά επειδή δεν πίστευαν ότι θα μπορούσες να κάνεις εσύ πρώτη την κίνηση.

6. Ξέφυγε από τα στερεότυπαΗ κοινή γνώμη λέει ότι ο άντρας πρέπει να έρθει να σου μιλήσει πρώτος. Λοιπόν, καιρός να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα. Το ότι αποφασίζεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση δεν σημαίνει ότι είσαι απελπισμένη. Οι άντρες θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί αν καταφέρουν να βρουν μια γυναίκα που γνωρίζει τι ακριβώς θέλει.
7. Δείχνει ότι μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους σουΣίγουρα δεν είναι εύκολο να δείξεις εσύ πρώτη ενδιαφέρον. Είναι όμως θαρραλέο! Αποφασίζεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου και κάνεις την πρώτη κίνηση. Θα έπρεπε να είσαι περήφανη και να μην σκέφτεσαι τους άλλους ή την περίπτωση ότι μπορεί να σε απορρίψει.
8. Δείχνει ότι έχεις σωστές προτεραιότητεςΦαίνεται ότι δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και ακούς την καρδιά σου. Παράλληλα δείχνει ότι δεν μένεις κολλημένος σε μια κατάσταση, αλλά προσπαθείς να βρεις τρόπο να την ξεπεράσεις.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.