6 σκίτσα που αποκαλύπτουν τι έχουν στο μυαλό τους τα εσωστρεφή άτομα.

Η Liz Fossiel είναι μια ταλαντούχα εικονογράφος που πιστεύει πως οι εσωστρεφείς άνθρωποι συχνά θεωρούνται παράξενοι, σιωπηλοί τύποι που χαμογελούν σπάνια και φαίνεται να εστιάζουν σε σοβαρές σκέψεις.
Ωστόσο, στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά κατανοητοί λόγοι για αυτή τη συμπεριφορά. Ως εσωστρεφής άνθρωπος και η Liz, αποφάσισε να απεικονίσει και να εξηγήσει όλα τα παράξενα και τα περίπλοκα πράγματα που υπάρχουν στο μυαλό της.

Όπως αποδεικνύεται, μπορεί οι εσωστρεφείς άνθρωποι να μην είναι ιδανικοί για συζητήσεις αλλά πραγματικά σκέφτονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σήμερα, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τις σκέψεις μέσα από χαριτωμένες εικονογραφήσεις της Liz.
 


Είναι αρκετά σίγουρο, πως οι εσωστρεφείς άνθρωποι παίρνουν τον χρόνο τους για να σκεφτούν. Να είστε υπομονετικοί και δεν θα απογοητευτείτε. Εκτός αυτού, ένας εσωστρεφής θα θυμάται την προσεκτική συμπεριφορά και θα σας την ανταποδώσει με ευγένεια.


Είναι στη φύση των εσωστρεφών ανθρώπων να αποκτήσουν ενδιαφέρον για το περιβάλλον γύρο τους και εξίσου εύκολο να το χάσουν. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο να αρχίσουν ξαφνικά να χασμουριούνται σε ένα ζωντανό πάρτι γεμάτο ζωηρότητα. Αυτές είναι οι πιθανότητες, μπορεί να βαρεθούν ακόμη και όταν υπάρχει διασκέδαση.


Οι εσωστρεφείς βρίσκουν μεγάλη απόλαυση στην ανάγνωση βιβλίων ή απλά στο να βυθίζονται στον δικό τους εσωτερικό κόσμο. Οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε τέτοιους ανθρώπους να περνούν «βαρετά» απογεύματα στο σπίτι τους. Για τους ίδιους, είναι πραγματικά διασκεδαστικός χρόνος.


Χάρης στην εξαιρετική τους ικανότητα να παραμένουν ατάραχοι σε οποιαδήποτε κατάσταση, οι εσωστρεφείς άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ καλοί στα παιχνίδια. Είναι αδύνατον να πει κανείς τι ακριβώς σκέφτονται.


Ένας εσωστρεφής μπορεί να διαβάζει ένα βιβλίο και να μιλά με έναν άνθρωπο την ίδια στιγμή, δίνοντας εξίσου μεγάλη προσοχή και στις δύο δραστηριότητες. Δεν είναι πραγματικά υπερδύναμη;Ένας εσωστρεφής μπορεί να σταθεί σιωπηλός δίπλα σας και ταυτόχρονα να κάνει έναν ταραγμένο ψυχικό διάλογο με τον εαυτό του. Μην παρεξηγηθείτε. Αυτό ίσως είναι ένας σοβαρός στοχασμός σχετικά με την τύχη του κόσμου ή μπορεί να πρόκειται για μια στιγμή λήψης σημαντικών αποφάσεων. Είναι καλύτερα να μην τον ενοχλήσετε.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.