4 απίστευτα tips για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου για το φθινόπωρο

Κάνε ΑΥΤΑ και δες τα μαλλιά σου να αποκτούν τη χαμένη τους λάμψη χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις στο κομμωτήριο. Το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται αρκετά και γι’αυτό οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κουρεύονται και να βάφουν τα μαλλιά τους με το που γυρίζουν από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Εμείς σήμερα σου έχουμε 4 tricks για να αναβαθμίσεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστεί να τρέξεις κατευθείαν στο κομμωτήριο.


#Καθαριότητα

Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε θεραπεία θα πρέπει να καθαρίσεις πολύ καλά και σε βάθος τα μαλλιά σου. Ένα πολύ καλό σαμπουάν για αυτή τη δουλειά είναι το Refreshing Shampoo with Green Apple & Green Tea Extracts της Garnier. Καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και τους δίνει πίσω τη χαμένη τους λάμψη.#Ενυδάτωση

Ο ήλιος και η θάλασσα ξηραίνουν τα μαλλιά. Για να τα ενυδατώσεις θα πρέπει να τους κάνεις μια μάσκα. Η καλύτερη στιγμή για μια μάσκα διαρκείας είναι όταν κοιμάσαι. Άπλωσε μια μάσκα στα βρεγμένα μαλλιά σου και δέσε τα με μια πετσέτα. Άσε τα έτσι για όλο το βράδυ και το πρωί θα έχεις υπέροχα λαμπερά μαλλιά.

Kερατίνη: Που θα βρεις το πολυτιμότερο «συστατικό» για υγιή και λαμπερά μαλλιά;

#Διατροφή

Τον χειμώνα που η διατροφή μας είναι πιο φτωχή σε φρούτα τα μαλλιά μας μεγαλώνουν με πιο αργούς ρυθμούς και πέφτουν πιο εύκολα. Η διατροφή, λοιπόν, παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στο να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά. Συμπεριέλαβε στη διατροφή σου τροφές πλούσιες σε Ω-3 λιπαρά που δυναμώνουν τα μαλλιά και τους δίνουν την κατάλληλη ποσότητα υγρασίας. Φάε σολομό, τόνο και κολιό που είναι ψάρια πλούσια σε Ω-3 λιπαρά. Ένα super food που βοηθάει πολύ στην υγιή όψη των μαλλιών μας είναι η κολοκύθα.

#Φριζάρισμα

Το φριζάρισμα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στα μαλλιά μας. Για να μειώσεις το φριζάρισμα εμπιστέψου κάποια προϊόντα ομορφιάς όπως το Garnier Whole Blends Coconut Oil & Cocoa Butter Extracts Leave-In Conditioner που δίνει λάμψη στα μαλλιά, εκπληκτικό άρωμα και δειώχνει μακριά το φριζάρισμα.
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.