36 Γυναικεία παλτό, μπουφάν & σακάκια για τον χειμώνα!

Τώρα πια που έχουμε μπει και επίσημα στο φθινόπωρο είναι καιρός να βγάλουμε από τις ντουλάπες τα πανωφόρια που έχουμε. Σύντομα ο καιρός θα γίνει ακόμα πιο βροχερός και κρύος και εμείς φυσικά θα αναγκαστούμε να φορέσουμε τα μπουφάν, τις καμπαρντίνες ή και τα δερμάτινα που μπορεί να έχουμε.
 Καιρός λοιπόν να ανανεώσεις τα ρούχα σου και το στυλ σου. Δες τις παρακάτω προτάσεις να να βρεις τι θα φορέσεις αυτό το χειμώνα.

Προτάσεις αγορών για γυναικεία πανωφόρια!


Καμπαρντίνες     Οι καμπαρντίνες θα λέγαμε πως είναι το ιδανικό πανωφόρι για το φθινόπωρο όπου ο καιρός αλλάζει συνεχώς. Αυτή η επιλογή θα σας λύσει τα χέρια καθώς και θα σας προφυλάσσει από το κρύο και τη βροχή αλλά παράλληλα δεν θα σας ζεσταίνει σε περίπτωση όπου ο καιρός θα είναι με ηλιοφάνεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ θα μπορεί να συνοδεύει τις εμφανίσεις σας, κάνοντας το ντύσιμό σας πιο σικ και προσεγμένο.


Γυναικεία Μπουφάν     

Το μπουφάν είναι μία εναλλακτική και λίγο πιο σπορ-casual επιλογή για εμάς τις γυναίκες. Όντας αρκετά ζεστό, σίγουρα μπορεί να μας καλύψει ακόμα και στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Είτε είναι κοντό είτε μακρύ, είναι μία εξαιρετική επιλογή που μπορούμε να τη φορέσουμε στις καθημερινές μας ασχολίες ή και στη δουλειά μας φυσικά.


Γυναικεία Παλτό


     

Όπου υπάρχει κρύο εκεί υπάρχει και το παλτό. Οπωσδήποτε αποτελούν μία αγαπημένη γυναικεία επιλογή αφού έχουν ένα ξεχωριστό στυλ. Συνήθως τα συναντάμε στην λίγο πιο μακριά εκδοχή τους. Ο σχεδιασμός τους τα κάνει εύκολα συνδυάσιμα τόσο με καθημερινά ρούχα όσο και με καλά, γεγονός που σημαίνει ότι θα τα φορέσεις άνετα και στη δουλειά σου και στη βραδινή σου έξοδο.


Μοντγκόμερι

     

Τα μοντγκόμερι είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη επιλογή για πανωφόρι. Συνήθως έχουν το ίδιο ύφασμα με τα παλτό, όμως το στυλ τους είναι εντελώς διαφορετικό και πιο κοντό. Προτείνουμε να το φορέσεις κυρίως στην καθημερινότητά σου ενώ μην το προτιμήσεις ιδιαίτερα επίσημες εμφανίσεις σου καθώς το ύφος του δεν το επιτρέπει.


Δερμάτινα Σακάκια


     

Τα δερμάτινα σακάκια αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει το must της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Άσχετα με το τύπο ή με το χρώμα τους, μπορούν χωρίς υπερβολές να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντάς σου φυσικά στυλ και μία πιο άγρια διάθεση.


Blazers/Σακάκια


     

Τα blazers τα χαρακτηρίζει το σικάτο στυλ. Εάν θέλεις να πας σε μία βραδινή έξοδο ή σε ένα meeting, τότε αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να φορέσεις. Απλά μεν αλλά σου παρέχουν επίσημο χαρακτήρα στο ντύσιμό σου λόγω της γραμμής τους.
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.