35 Χαριτωμένα και μικρά γυναικεία τατουάζ!

Τα μικρά γυναικεία τατουάζ είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να κάνεις το πρώτο σου tattoo και δεν μπορείς να αποφασίσεις το σχέδιο που θέλεις να κάνεις.
Για να ξεκινήσεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι θα έχεις τατουάζ, είναι προτιμότερο να επιλέξεις έναδιακριτικό tattoo, το οποίο βέβαια, θα μπορείς και να το εμπλουτίσεις στην πορεία, είτε με κάποιο χρώμα είτε συνδυάζοντας το με κάποια άλλα σχέδια ή λέξεις.

Προφανώς όμως, όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις, θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί αρκετά πρώτα, ώστε να κάνεις κάτι που σε αντιπροσωπεύει και όχι κάτι το οποίο σε βάθος χρόνου θα το βαρεθείς.

Ένα επιπλέον θετικό που έχουν τα μικρά σχέδια, είναι ότι μπορείς να τα κάνεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου, είτε θέλεις να μπορούν να το βλέπουν οι πάντες είτε θέλεις να είναι κάτι πιο προσωπικό, το οποίο θα γνωρίζουν ελάχιστα άτομα ότι διακοσμεί το σώμα σου.

Τα ιδανικά σημεία για τέτοιου είδους τατουάζ είναι ο σβέρκος και ο λαιμός, ο καρπός, ο αστράγαλος και η μέση, ενώ αν θέλεις να βγάλεις την πιο κομψή και ταυτόχρονα ροκ πλευρά σου μπορείς να κάνεις και κάποιο τατουάζ στο δάχτυλο.

Ποια είναι όμως τα πιο χαριτωμένα, διακριτικά tattoo designs που μπορείς να κάνεις;


Μικρά γυναικεία τατουάζ για να βρεις το ιδανικό για εσένα!Πικραλίδα (Dandelion)

Φιόγκος

Λιβελούλα

Φτερό

Διαμάντι

Στέμμα

Τριαντάφυλλα

Τατουάζ Χάμσα

Hummingbird (κολιμπρί)

Mandala tattoo

Άνθη κερασιάς

Μικρές πυξίδες

Άγκυρα

Άπειρο

Μικρές γάτες

Ιδέες με καρδιογράφημα

Tattoo letters αρχικά γράμματαΔέντρα

Περίγραμμα πόλεων

Κουκουβάγια

Λωτός

Μικρές νότες

Χάρτης

Μικρά βέλη

Νυφάδες χιονιού

Σχέδια με ήλιους και φεγγάρια

Δελφίνια

Σχέδια με δαχτυλικό αποτύπωμα

Κλειδί

Ονειροπαγίδα

Τετράφυλλο τριφύλλι

Χελιδόνια

Ζώδια 
Στην ουσία, όπως είδες και μόνη σου, 35 είναι οι κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες μπορείς να επιλέξεις, ενώ τα σχέδια είναι πολλά περισσότερα. Αν πάλι είσαι ανάμεσα σε δύο από αυτές τις κατηγορίες, μπορείς πολύ απλά να κάνεις έναν πολύ όμορφο συνδυασμό, ζητώντας από τον tattoo artist σου να σου βγάλει το σχέδιο.

Εσύ ποια από όλες αυτές τις ιδέες θα προτιμήσεις;
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.