Σπάνιο μαύρο φεγγάρι ανατέλει στον Σκορπιό: Ετοιμαστείτε για μία τεράστια αλλαγή στις 30 Σεπτεμβρίου 2016!

Ένα ιδιαίτερο και σπάνιο γεγονός θα συμβεί αυτό το σαββατοκύριακο και θα φέρει μία μεγάλη αλλαγή. Την Παρασκευή το βράδυ, στις 30 Σεπτεμβρίου, το νέο φεγγάρι θα ανατείλει στον ουρανό, το 2ο αυτού του μήνα. Όποτε γίνεται αυτό και υπάρχουν δύο νέα φεγγάρια μέσα σε ένα μήνα, το δεύτερο αποκαλείται Μαύρο Φεγγάρι.
Κάτι τέτοιο είναι αρκετά σπάνιο και συμβαίνει μία φορά κάθε 32 μήνες. Πράγματι, είναι το ίδιο σπάνιο με το “Μπλε φεγγάρι”, το οποίο συμβαίνει όταν έχουμε δύο πανσελήνους μέσα σε ένα μήνα και στην ουσία το ένα είναι το αντίθετο του άλλου.Αφού τα νέα φεγγάρια είναι η πρώτη φάση, δεν είναι ορατά και έτσι δεν θα μπορέσετε να το δείτε. Ωστόσο, θα είναι εκεί και θα στέλνει την ενέργειά του στον πλανήτη και τις ζωές μας και θα μας επηρεάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μιλώντας αστρολογικά, τα νέα φεγγάρια είναι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Επίσης, είναι καλές ευκαιρίες να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας.

Ωστόσο, ένα Μαύρο φεγγάρι διαφέρει από ένα κανονικό νέο φεγγάρι στο ότι πολλαπλασιάζει όλες τις ενέργειες, συναισθήματα και αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας.

Το Μαύρο Φεγγάρι μπορεί να σας επηρεάσει με τους ακόλουθους τρόπους:

Τις μέρες πριν και μετά θα υπάρχουν αρκετές ευεργετικές ευκαιρίες. Εάν τις αξιοποιήσετε, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κατανοήσετε. Θα βλέπετε πιο καθαρά, θα βρείτε την ελπίδα στη ζωή σας και στην ουσία θα μπορέσετε να ανοιχτείτε σε περισσότερες ευκαιρίες.

Κάποιοι θα γίνουν πολύ δημιουργικοί. Θα τους εμπνέουν οι ενεργειακές αλλαγές γύρω τους και θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Ανεξάρτητα με το τι ασχολείστε, αυτή θα είναι μία περίοδος που όλα θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται. Νέες κατευθύνσεις και νέες ιδέες θα αρχίσουν να μπλέκονται μεταξύ τους.

Κάποιοι από μας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας. Εάν είχατε κολλήσει σε κάποιου είδους τέλμα, η ενέργεια του Μαύρου Φεγγαριού θα σας βοηθήσει να νικήσετε τους φόβους ας ή ότι άλλο σας κρατάει πίσω. Είναι η ιδανική στιγμή να αντιμετωπίσετε ότι σας βασανίζει και να κάνετε μία νέα αρχή.

Για κάποιους ανθρώπους, το Μαύρο Φεγγάρι μπορεί να σας καταβάλλει, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθετε έτσι. Εάν νιώθετε αδύναμοι ή ανασφάλεια, μπορείτε να αλλάξετε άμεσα αυτή την αρνητικότητα. Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας μόλις παρατηρήσετε τέτοια συναισθήματα τα οποία φέρνουν σύγχυση.

Γενικά, η ενεργειακή αλλαγή αυτή του Σεπτεμβρίου θα είναι μία θετική αλλαγή. Πηγαίνετε με το ρεύμα και συνδεθείτε με τις ενέργειες που φτάνουν στη Γη. Θα σας βοηθήσει με περισσότερους από έναν τρόπους και θα καταφέρετε επιτέλους να βρείτε την ισορροπία στις ζωές σας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
 


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.