Ζύγιζε 200 κιλά. Κατάφερε να μείνει κυριολεκτικά μισός με αυτό τον τρόπο! Δείτε πώς είναι σήμερα… (Photos)

Ο 46χρονος άνδρας ήταν εθισμένος στο fast food, σε σημείο που έφτανε να ξοδεύει περίπου €50 την ημέρα για να αγοράσει έτοιμα γεύματα από τα αγαπημένά του εστιατόρια.
Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα το βάρος του να εκτοξευθεί στα 200 κιλά!«Ως επί το πλείστον εργαζόμουν σαν οδηγός σε λιμουζίνες και όποτε είχα διάλειμμα από τη δουλειά πεταγόμουν σε κάποιο εστιατόρια αλυσίδας fast food για να πάρω κάτι να φάω. Συνήθιζα να τρώω 6 ντόνατς για πρωινό και 3 Bic Mac για κολατσιό πριν ξεκινήσω τα βασικά γεύματα της ημέρας.

 Όταν έφτασα τα 180 κιλά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα πια να εργάζομαι καθώς είχα πολύ σοβαρά προβλήματα σε βασικές κινήσεις και συνήθειες της καθημερινότητας. Αναγκάστηκα να φύγω από τη δουλειά και να απομονοθώ στο σπίτι μου» λέει ο ίδιος.Αργότερα επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος του είπε πως θα πέθαινε σε λίγους μήνες αν συνέχιζε τις διατροφικές του συνήθειες. Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση και προσέλαβε έναν personal trainer, ενώ παράλληλα άρχισε ένα τρομερά αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Μετά από 9 μήνες κατάφερε να χάσει -χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση- 100 κιλά και συνεχίζει πιο αισιόξος από ποτέ!


Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.