2 Έφηβοι έβαλαν φωτιά στον εαυτό τους και πήδηξαν σε ποτάμι για να μαζέψουν Like!

Τώρα που όλοι ασχολούνται με ταsocial media, κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να μαζέψουν Like και να γίνουν περισσότερο δημοφιλείς έστω και μέσω του Facebook ή του Twitter.
Μια ανάλογη είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην Ρωσία, καθώς κυκλοφόρησαν τρομακτικά πλάνα από μια ομάδα εφήβων που ανέβηκε σε μια γέφυρα με ύψος λίγο περισσότερο από τα 6 μέτρα, κάνοντας κάτι πολύ ασυνήθιστο.

Τα δύο αγόρια, χωρίς κανέναν δισταγμό, έβαλαν φωτιά στον εαυτό τους και πήδηξαν σκοτεινά νερά του ποταμού που περνούσε κάτω από την γέφυρα αυτή. Οι εικόνες από το συγκεκριμένο σκηνικό σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους!

Φλεγόμενοι έφηβοι πήδηξαν από γέφυρα 6 μέτρων για να μαζέψουν Like!
Το συμβάν έγινε στην πόλη Πένζα που βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά της Ρωσίας και τα παιδιά το μαγνητοσκόπησαν για να το ανεβάσουν στα social media σε live αναμετάδοση, με απώτερο σκοπό να μαζέψουν περισσότερα Like και γιατί όχι, να έχουν και μια ευρύτερη επιτυχία και να γίνουν αναγνωρίσιμοι στον κόσμο.Συνολικά τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν δύο. Το πρώτο βίντεο ξεκινά με τον πρώτο έφηβο, τον οποίο δείχνει να τον περιλούζουν με εύφλεκτο υγρό και έπειτα ένας φίλος του να του βάζει φωτιά στο παλτό του χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.
 

 

Συνολικά τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν δύο. Το πρώτο βίντεο ξεκινά με τον πρώτο έφηβο, τον οποίο δείχνει να τον περιλούζουν με εύφλεκτο υγρό και έπειτα ένας φίλος του να του βάζει φωτιά στο παλτό του χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.