Ένα «ροκ» ασυνήθιστο ζευγάρι κόβει τα μαλλιά του για πρώτη φορά από το 1985 και μοιάζει αγνώριστο.

Εμείς μπορεί να αλλάζουμε τα μαλλιά μας συνέχεια, το ζευγάρι που θα γνωρίσετε όμως, είχε παραμείνει στάσιμο στο το κομμάτι “χτένισμα” για πάρα πολύ καιρό. Ο Tim και η Wendy, αυτοαποκαλούμενοι ως “Το ζευγάρι με τα Rock ‘n’ Roll μαλλιά” ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια.
Οι φίλοι και η οικογένειά τους, τους λάτρευαν, αλλά ήταν προβληματισμένοι από την εμφάνισή τους που έδειχνε σαν να βγήκαν από μια άλλη εποχή. Η Wendy δεν είχε κόψει τα μαλλιά της από το 1992, και τα είχε συνήθως κότσο. Ο Tim παραδέχθηκε ότι έμοιαζε πενηντάρης, αλλά στην πραγματικότητα ήταν 43. Τα μαλλιά του είχε να τα κόψει από το 1985!Ο Tim και η Wendy δεν είχαν αλλάξει χτένισμα στα μαλλιά τους για περισσότερο από μια δεκαετία, με αποτέλεσμα να δείχνουν 10 χρόνια μεγαλύτεροι από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Στο βίντεο που ακολουθεί, το ζευγάρι εμφανίζεται στην Oprah για μια ριζική αλλαγή. Περιμένετε μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα!

Αν και η φυσική τους μεταμόρφωση τους είναι εκπληκτική, υπάρχει ένα πράγμα που παραμένει το ίδιο: η αγάπη τους.Ο Tim απεβίωσε το 2008. Τον έθαψαν με το κοστούμι που φορούσε στην Oprah και ένα δερμάτινο σακάκι από πάνω. Για να αντιμετωπίσει την καταστροφική απώλεια του συζύγου της, η Wendy αποφάσισε να ξεκινήσει να παίζει μουσική, κι έτσι έγινε μέλος της μπάντας του Tim.“Είμαι χαρούμενη που όλος ο κόσμος είδε πώς νιώθαμε ο ένας για τον άλλο», λέει. «Μακάρι να μπορούσαν να εκφράσουν όλοι την αγάπη τους μ’ αυτόν τον τρόπο.”
 

 


 


 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.