Η κόρη τους παραπονιόταν πως τα παιχνίδια της εξαφανίζονταν όταν αυτή κοιμόταν- Δείτε τι ανακάλυψαν (vid)

Όταν η Joann Moser και ο σύζυγός της είχαν τελικά κουραστεί με την κόρη τους, η οποία διαμαρτυρόταν συνεχώς για κάποιον που κλέβει τα παιχνίδια της, αποφάσισαν να κάνουν κάτι που λίγοι οι γονείς έχουν σκεφτεί ποτέ. Είχαν εγκαταστήσει μία βιντεοκάμερα με νυχτερινή λήψη ακριβώς έξω από την πόρτα της κόρης τους, απλά και μόνο για να ηρεμήσει η μικρή.

Αλλά, όλη η οικογένεια έμεινε έκπληκτη όταν έλεγξε το υλικό την επόμενη μέρα και είδε κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει!

Ο δύο ετών γιος της Moser, μπορεί να είναι το πιο πονηρό και έξυπνο παιδί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Θα ξέρετε ακριβώς τι εννοώ αφότου δείτε αυτό το ξεκαρδιστικό και αξιολάτρευτο κλιπ.

Στην αρχή, όλα είναι ήσυχα. Τότε, ξαφνικά, μια πόρτα ανοίγει και ένα μικρό αγόρι γλιστρά έξω, και προχωράει με τις μύτες των ποδιών του προς στο δωμάτιο της αδελφής του. Λόγω των πρόσφατων φόβων της, η αδελφή του είχε αρχίσει να κλειδώνει την πόρτα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον σταματήσει!

Χρησιμοποιώντας ένα νυχοκόπτη, το δύο ετών αγόρι καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα της αδελφής του, ενώ οι υπόλοιποι κοιμούνται για τα καλά. Αυτουνού του μικρού James Bond δεν του ξεφεύγει τίποτα, και φροντίζει να κρύβει τους νυχοκόπτες του πριν προχωρήσει στο σχέδιό του.

Όταν όλα είχαν ρυθμιστεί, κάνει την επιδρομή του στο δωμάτιο της αδελφής του και γρήγορα επιστρέφει, κρατώντας ένα μαξιλαράκι στο χέρι του. Οι γονείς του δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε όταν παρακολούθησαν το βίντεο!

Το μόνο σίγουρο γι’ αυτό το παιδί είναι ότι το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό!
 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.