Trailer: το Resident Evil: The Final Chapter κλείνει τη σειρά θρύλο

Τα τελευταία 15 χρόνια το franchise των ταινιών του Resident Evil αποδείχθηκε (σχεδόν) προστατευμένο από την κατάρα που θέλει τις κινηματογραφικές προσαρμογές videogame αποτυχημένες. Θα συνεχιστεί το σερί με το "The Final Chapter";
Οι πρώτες 5 ταινίες Resident Evil, με τη Milla Jovovich στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν αποκτήσει αρκετούς φανατικούς οπαδούς. Οι ταινίες έχουν η κάθε μία δική της συνοχή, ενώ παράλληλα εστιάζουν συνολικά στην Alice, η οποία εξελίσσεται σε ένα υπεράνθρωπο όπλο, ενώ γύρω της ξεδιπλώνεται μια παγκόσμια αποκάλυψη στον απόηχο της zombie επιδημίας, την οποία προξένησε η Umbrella Corporation.

Η Alice είναι χαρακτήρας ο οποίος, πάντως, δεν εμφανίζεται στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών τηςCapcom, καθώς οι ταινίες δεν ακολουθούν πιστά τα τεκταινόμενα στο gaming σύμπαν του franchise. Ωστόσο κάποιοι από τους χαρακτήρες των games, όπως ο Chris και η Claire Redfield, ο Albert Wesker και η Jill Valentine, έχουν εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους.
Σχετικά: Resident Evil 7: Biohazard, το demo είναι υπόσχεση ότι ο τρόμος επιστρέφει!
Διαφήμιση


Μάλιστα, η Claire Redfield και ο Albert Wesker θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην έκτη και τελευταία ταινία Resident Evil, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή της Alice (και της Milla Jovovich), μετά από ένα διάλειμμα 5 ετών, για να ολοκληρώσει την ιστορία της, καταστρέφοντας (τουλάχιστον, έτσι ελπίζουμε) την Umbrella Cooperation μια για πάντα.

Η νέα ταινία, με τίτλο Resident Evil: The Final Chapter, θα συνεχίσει ακριβώς από εκεί όπου τελείωσε η προηγούμενη, Resident Evil: Retribution.

Στο τέλος της πέμπτης ταινίας, η Alice ήταν η μοναδική η οποία επέζησε από την "τελευταία προσπάθεια" της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει τους νεκροζώντανους. Τώρα, επιφορτισμένη με το φαινομενικά αδύνατο έργο της σωτηρίας ολόκληρου του ανθρώπινου είδους, πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης: την Κυψέλη (The Hive) στη Racoon City.

Εκεί, η Umbrella μαζεύει δυνάμεις για ένα τελευταίο χτύπημα ενάντια στους ελάχιστους επιζήσαντες της αποκάλυψης. Με τις υπεράνθρωπες δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν, η Alice θα δώσει τη σκληρότερη μάχη της, καθώς πρέπει να σώσει την ανθρωπότητα πριν χαθεί οριστικά.

Δείτε το trailer το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, με το Paradise City των Guns 'n Roses να το ντύνει ιδανικά:

Με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Paul W. S. Anderson για ακόμα μία φορά στο τιμόνι της ταινίας, αναμένουμε μια sci-fi περιπέτεια τρόμου, γεμάτη δράση όπως οι προηγούμενες, η οποία μάλλον δεν θα ενθουσιάσει τους κριτικούς, αλλά θα κρατήσει τους φαν ευχαριστημένους και "χορτάτους", γεμίζοντας τα ταμεία.

Άλλωστε, καμία από τις προηγούμενες ταινίες Resident Evil δεν ήταν ακριβώς "αγαπημένη" των κριτικών, αλλά παρόλα αυτά η σειρά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έσοδα άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, ούσα η μοναδική κινηματογραφική μεταφορά παιχνιδιού, της οποίαςκάθε νέα ταινία έχει περισσότερες εισπράξεις από την προηγούμενη.

Η εσχατολογία χτυπάει κόκκινο και όλα καταρρέουν, ενώ κρέμονται από μια κλωστή. Ας ελπίσουμε ότι το κύκνειο άσμα του franchise θα ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια.

Το Resident Evil: The Final Chapter θα έρθει στους κινηματογράφους στις αρχές του 2017. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά και στο πρώτο teaser, το οποίο κάνει μια μικρή αναδρομή η οποία μας φέρνει στο παρόν: 
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.