Νέο βίντεο σοκ από τους τζιχαντιστές: Καλούν "μοναχικούς λύκους" να επιτεθούν στη Δύση με ρόπαλα, σύριγγες και... κατσαβίδια!

Δεν θέλουν σύγχρονη τεχνολογία. Θέλουν από τους "μοναδικούς λύκους" να κάνουν επιθέσεις στη Δύση με αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Με πράγματα που μπορεί να έχει ο καθένας σπίτι του και για τα οποία δεν θα προκαλέσει υποψίες.


Σε νέο video προς τους υποστηρικτές τους, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τους καλούν σε νέες επιθέσεις κατά στόχων στη Δύση με ρόπαλα του μπέιζμπολ, κατσαβίδια, μαχαίρια, τρυπάνια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες.

Τους καλούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Μοχάμεντ Μπουχλέλ, του Γάλλου τζιχαντιστή που έπεσε με φορτηγό πάνω σε πλήθος ανθρώπων κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την εθνική γιορτή των Γάλλων, τη 14η Ιουλίου, στη Νίκαια. Η Μέρα της Βαστίλης βάφτηκε με το αίμα 86 αθώων, στη δεύτερη επίθεση από τζιχαντιστές στη Γαλλία μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Στο video, άνδρας που μιλά αραβικά συμβουλεύει τους οι "μοναχικούς λύκους", τους οπαδούς του ISIS που δρουν μόνοι τους στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους, να μην αναζητούν περίπλοκους τρόπους και οπλισμό για να επιτεθούν στους "άπιστους". Δεν χρειάζονται εκρηκτικά ή οτιδήποτε άλλο. Τους αρκούν, όπως τονίζεται, ρόπαλα του μπέιζμπολ, ηλεκτρικά τρυπάνια, κατσαβίδια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες!Το video που έχει διάρκεια σχεδόν 20 λεπτά, επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Δείχνει εικόνες από εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, υποδεικνύοντας να γίνουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Δείχνει επίσης τον Πύργο της Πίζας, τον Πύργο του Άιφελ και το Άγαλμα της Ελευθερίας.  Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.