Εξομολόγηση - σοκ: O ιδιοκτήτης του διαμερίσματος εξηγεί πώς 'έπεσε' ο σκύλος από το μπαλκόνι!

Τα τελευταία 24ωρα σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως ιδιοκτήτης διαμερίσματος πέταξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Αμερική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στους ενοικιαστές του επειδή δεν του πλήρωναν ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να μπήκε στο σπίτι την ώρα που οι ενοικιαστές έλειπαν για να αλλάξει κλειδαριές. Όμως μέσα στο σπίτι βρισκόταν το σκυλί, το οποίο είδαν αυτόπτες μάρτυρες να εκσφενδονίζεται από τον τρίτο όροφο!Το θηλυκό σκυλί ράτσας Πίτμπουλ, που ευτυχώς επέζησε, αφού έσπασαν τα πόδια και τα δόντια του, μεταφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στο κτηνιατρείο του Απόστολου Κρομύδα. Το περιστατικό κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα διερχόμενοι, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Μαρία – Ελένη Μακρή.

Ο κτηνίατρος κ. Κρομύδας εξήγησε στο www.zoosos.gr, πως του είπαν εκείνοι οι οποίοι νοιάστηκαν για το σκυλί ότι στο διαμέρισμα διαμένει ένα ζευγάρι Πολωνών και απ’ ότι έγινε γνωστό οι ενοικιαστές χρωστούν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ενοίκια στον κάτοχο του ακινήτου.
Loading...
loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.