Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, πως είστε μετά το Φεγγάρι; by MagicF’Ariel..

Καλημέρα στην όμορφη τη παρείτσα. Κυριακή σήμερα, ένα δροσερό πρωινό, σκέφτηκα, να γράψω κάτι το διαφορετικό.
Πάλι κάποιους θα σας αφήσω παραπονεμένους, αλλά όπως έχετε καταλάβει, έχω αδυναμία στα ζώδια αυτά, είναι οι λατρείες μου. Συνεπώς, θα κάνω τα μαγικά μου.. έτσι για να μη χαλαρώσουμε ποτέ! 

Η αλήθεια είναι πως μια νευρικότητα υπάρχει, τη νιώσατε, δε φεύγει με τίποτα. Το Φεγγάρι στον Υδροχόο, σίγουρα σας αναστάτωσε σε συναισθηματικό επίπεδο, τρώγεστε με τα ρούχα σας μέρες τώρα. Το ζητούμενο χρυσά μου είναι τι πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας. Τι λέει η καρδιά σας. Η διαίσθησή σας, πού σας οδηγεί. 

Ότι και να λέμε, ο καθένας από εσάς εκεί έξω, γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του, τις αδυναμίες του και τα πάθη του, που καλά θα κάνετε να πείτε την αλήθεια! Ναι να κοιταχτείτε στο καθρέπτη και να πείτε την αλήθεια! Να φωνάξετε έξω δυνατά, το οτιδήποτε αυθόρμητα, με ένταση και πάθος. Αφήστε το αγρίμι ελεύθερο. Θέλει να ξεσπάσει! Έφτασε ο καιρός..

Τρίτη μέρα λοιπόν μετά τα Πανσέληνο.. για να δούμε τι λέει το σύμπαν για αυτό;;; 

φιλάκια..Ταύρος
Μέρα που δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Θέλετε να μείνετε μέσα, ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι, σε ένα καναπέ, από καρέκλα σε καρέκλα. Ναι είναι ρούχλα day, αλλά το μυαλό σας, οι σκέψεις σας, τρέχουν με τρελές ταχύτητες! Διαστημικές! Θα πρέπει να αλλάξετε διάθεση, να γίνετε πιο θετικοί και αισιόδοξοι, για να προκαλέσετε το μαγικό το σύμπαν, να σας προσφέρει τα δώρα του. Τελειώνει ο Αύγουστος και ακόμα ο έρωτας δεν έχει έρθει; Προσκαλέστε τον, προκαλέστε τον! Μη κολλάτε σε συμπεριφορές, τύπου το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα! Και αν φάτε τα μούτρα σας, τουλάχιστον το προσπαθήσατε! Σωστά; Το απρόβλεπτο ακόμα παίζει, που σημαίνει πως μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Μη πείτε κουβέντα σε κανέναν! 

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Είστε πολύ ενθουσιασμένοι για κάτι, νομίζω θα τη κάνετε τη τρέλα. Μέρα που θα βρεθείτε με την οικογένειά σας, θα κάνετε άπειρες συζητήσεις, θα τους συγκλονίσετε με τις αποφάσεις σας, στο χέρι σας είναι να γίνει το δικό σας. Ερωτικά είστε σε πολύ μυστήρια διάθεση, γιατί είστε μπερδεμένοι πολύ. Από τη μια νιώθετε απίστευτα συναισθήματα, ζεστασιά και αγάπη και από την άλλη μόνοι και απογοητευμένοι από κάτι που δε προχώρησε; Πρέπει να το πάρετε απόφαση πως η ζωή αλλάζει, προχωράει και πως σήμερα είναι μια νέα ημέρα. Ξεπεράστε τις δυσάρεστες τις σκέψεις.Σκορπιός
Ευτυχώς βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, χαμογελαστοί και άκρως επικοινωνιακοί. Λαμπεροί επίσης να προσθέσω. Μέρα που θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο, με τον έναν και τον άλλον και θα κανονίζετε διάφορα. Μπορεί να είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, μπορεί και ραντεβουδάκια με τα φιλαράκια Έντονη η μέρα σας, θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, θα κουραστείτε ιδιαίτερα και καλό είναι κάποια στιγμή να αποζητήσετε το κρεβατάκι σας. Χρειάζεστε ύπνο επειγόντως! Ερωτικά τώρα πρέπει να γίνεται πανικός. Σας φλερτάρουν, φλερτάρετε και εσείς πάλι πίσω, μοιράζετε πάλι υποσχέσεις, είστε κακά παιδιά. Να όμως που θέλετε δε θέλετε θα ερωτευτείτε ξανά και ας τον φοβάστε τον έρωτα! Διεκδικήστε αυτό που αγαπάτε. 

Υδροχόος
Η δική σας η περίπτωση δεν υπάρχει! Όλοι διακοπάρουν και εσείς δουλεύετε σα τα μαύρα τα σκυλιά, βάζετε στόχους και μαζεύετε φράγκα! Είστε άρρωστοι, εργασιομανής, με πυρετό μόνιμο και πλέον δε πρέπει να εκπλήσσομαι καθόλου! Νευράκια;; Μπα! Πολύ καλή μέρα λοιπόν, για να ασχοληθείτε με το χρήμα και τις δουλειές σας. Μπορεί την ώρα που τρώτε το φρέσκο το ψάρι, να κάνετε και μια νέα συμφωνία με καλά λεφτά! Το νου σας στα αγκάθια! Λοιπόν ξεπεράστε επιτέλους το παρελθόν και προχωρήστε στο μέλλον. Το σύμπαν είναι υπερ σας, αρκεί να ξεκινήσετε κάτι νέο, σε μια εντελώς διαφορετική βάση, να είστε πιο συνεργάσιμοι, πιο προσιτοί και πιο φιλικοί. Καλό είναι σήμερα να μη πιάσετε τιμόνι γιατί η νευρικότητα και η κούραση που έχετε είναι μεγάλη και μπορεί να στουκάρετε έτσι ξαφνικά! Ερωτικά το έχετε, αν ασχοληθείτε φυσικά. Αν υπάρχει ένα άτομο που σας αρέσει μπορείτε να το μαγέψετε πολύ, αρκεί να ασχοληθείτε! Ένα ραντεβού μπορεί να κάνει τη νύχτα σας πολύ ερωτικά απρόβλεπτη..

magicfariel
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.