Παντελής Παντελίδης: Η φωτογραφία όλο νόημα που δημοσίευσε η μητέρα του - Η σπαρακτική αντίδραση της Μίνας Αρναούτη

Σε συνεχείς αναρτήσεις μέσα από τις οποίες ξεσπά την οργή της προχωρά το τελευταίο διάστημα η μητέρα του Παντελή Παντελίδη.
Έπειτα από τις πληροφορίες που μαθαίνει για το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στο γιο της, η Αθηνά Παντελίδου δε σταματά να ρίχνει ευθύνες κατά παντός υπευθύνου, μέσω των λογαριασμών της στα social media.

To βράδυ της Κυριακής η μητέρα του Παντελή δημοσίευσε μία φωτογραφία όλο νόημα, έπειτα από το σκληρό κείμενο που ανάρτησε στο Facebook, την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσα από οποίο καλούσε «αυτόν» που ξέρει την αλήθεια να καταδείξει τον υπεύθυνο για το θάνατο του γιου της.

Η χθεσινή φωτογραφία δείχνει τον τραγουδιστή με το δάχτυλο στο κούτελο, σε πόζα που έχει νόημα «Είδατε που σας τα λεγα;», με προφανή σκοπό της Αθηνάς Παντελίδου να διαδώσει ότι όσο καινούριες πληροφορίες έρχονται στο φως, τόσο δικαιώνεται.

Την ίδια ώρα, η Μίνα Αρναούτη από την πλευρά της έδωσε τη δική της έμμεση απάντηση, μέσω ηλεκτρονικής δημοσίευσης. Η κοπέλα, που αναρρώνει στη Μυτιλήνη, έγραψε πως θέλει να κλάψει με λυγμούς.

 

Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.