Αυτός ο τύπος τύλιξε ολόκληρο το σπίτι του με διάφανη μεμβράνη για να το διατηρήσει σαν καινούργιο.

Ο Todd Moriarty έφτασε στα άκρα προκειμένου να πουλήσει το σπίτι του στην μέγιστη τιμή που μπορούσε να πετύχει. Μετά το διαζύγιο του, ο Todd αποφάσισε να πουλήσει το 240 τετραγωνικών μέτρων σπίτι του προς 280.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 30.000 δολάρια παραπάνω από την μέση τιμή πώλησης κατοικιών στην περιοχή του.
Θεώρησε λοιπόν καλή ιδέα να τυλίξει ολόκληρο το σπίτι του με διάφανη μεμβράνη για να το διατηρήσει σαν καινούργιο. Κι όταν λέμε ολόκληρο, εννοούμε τα πάντα, από τα πατώματα και τις σκάλες μέχρι την λεκάνη της τουαλέτας.

Ο ίδιος μάλιστα κοιμάται στη ντουλάπα του master υπνοδωματίου, την οποία θερμαίνει με μια μικρή συσκευή για να μην κάνει σπατάλες θερμαίνοντας ένα ολόκληρο υπνοδωμάτιο.

Όλοι μας αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τον λόγο που η Stephanie, η πρώην σύζυγος του, έφτασε στο σημείο να τον χωρίσει, κάτι που ομολογεί και ο ίδιος: «Υποψιάζομαι πως η τσιγκουνιά μου επηρέασε την Stephanie επειδή λογικά θα ένιωθε πως το μυαλό μου ήταν πάντα απασχολημένο με τα χρήματα και δεν την έβαζα σε προτεραιότητα».
Loading...
featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ
featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.